Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Porotkyňa z Talentu ukázala bradavky: Je ti zima, dievčatko?!

Amanda Holden má talent na zvádzanie. Zobraziť galériu (9)
Amanda Holden má talent na zvádzanie. (Zdroj: profimedia.sk)

LIVERPOOL - Nechala ju doma! Amanda Holden (44) je vo Veľkej Británii obľúbenou a uznávanou hviezdou. Vďaka tomu má už od roku 2007 stále miesto porotcu v televíznej šou Britain´s Got Talent. Aktuálne prebiehajú kastingy do desiateho ročníka, ktorý blondínka odštartovala v bielych šatách a bez podprsenky. Ktovie, či sa súťažiaci pri pohľade na jej presvitajúce bradavky dokázali sústrediť!

Talentové súťaže sú obľúbeným formátom zábavy vo všetkých kútoch sveta. Vo Veľkej Británii aktuálne odštartoval desiaty ročník, kde sa v úlohe porotcov predstavia Simon Cowell, David Williams, Alesha Dixon a Amanda Holden. Kastingy odštartovali len pred pár dňami a o najväčší rozruch sa postarala práve posledná zo spomínaných hviezd.

Blondínka sa na prvý deň nakrúcania obliekla do vypasovaných bielych šiat, ktoré dokonale zvýraznili jej štíhlu postavu. Amanda už viackrát dokázala, že podprsenky príliś neobľubuje a aj tentokrát nechala tento kúsok spodnej bielizne doma. To sa jej počas pózovania fotografom vypomstilo. Chladné počasie sa spoločne s tenkou látkou postarali o to, že bradavky obľúbenej porotkyne nešlo prehliadnúť. 


Amanda toho v minulosti ukázala oveľa viac: 

Horúci trapas v priamom prenose: Porotkyni talentovej šou vykukol prsník!


Amanda Holden vie ako zaujať. Na červenom koberci bola vďaka presvitajúcim bradavkám neprehliadnuteľná.
Zobraziť galériu (9)
Amanda Holden vie ako zaujať. Na červenom koberci bola vďaka presvitajúcim bradavkám neprehliadnuteľná.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Amanda HoldenBritain´s Got Talent
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu