Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Spotená JLo, hulvát DiCaprio, popletený Rocky: Hviezdne Zlaté glóbusy z iného pohľadu!

Jennifer Lopez, Leonardo DiCaprio a Sylvester Stallone sa v nedeľu večer zapotili. Zobraziť galériu (26)
Jennifer Lopez, Leonardo DiCaprio a Sylvester Stallone sa v nedeľu večer zapotili. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Nehovorí sa len o víťazoch! Nedeľný večer patril slávnostnému odovzdávaniu Zlatých glóbusov. Na prestížnej udalosti sa zišla hollywoodska smotánka a o zaujímavé momenty samozrejme nebola núdza. Čo všetko sa na červenom koberci a mimo neho dialo?

Denis O'Hare (53), ktorý aktuálne účinkuje napríklad v seriáli American Horor Story, zaujal nezvyčajnou obuvou a dokonalou manikúrou. Herec mal obuté dámske sandále na masívnych podpätkoch a udivené pohľady prítomných si maximálne užíval.
Zobraziť galériu (26)
Denis O'Hare (53), ktorý aktuálne účinkuje napríklad v seriáli American Horor Story, zaujal nezvyčajnou obuvou a dokonalou manikúrou. Herec mal obuté dámske sandále na masívnych podpätkoch a udivené pohľady prítomných si maximálne užíval.  (Zdroj: SITA)

Áno, je to tak, aj hviezdy sa potia. A božská Jennifer Lopez (46) nie je výnimkou. Vždy dokonalá speváčka a herečka počas pózovania ukázala spotenú pazuchu.
Zobraziť galériu (26)
Áno, je to tak, aj hviezdy sa potia. A božská Jennifer Lopez (46) nie je výnimkou. Vždy dokonalá speváčka a herečka počas pózovania ukázala spotenú pazuchu.  (Zdroj: SITA)

Eva Longoria (40) je na červenom koberci vždy krásna. Pomerne často sa jej však stáva, že si pristúpi vlečku šiat a len-len že nespadne..Skúste hádať, ako sa volá kráska, na ktorú aktuálne pozeráte!
Zobraziť galériu (26)
Eva Longoria (40) je na červenom koberci vždy krásna. Pomerne často sa jej však stáva, že si pristúpi vlečku šiat a len-len že nespadne..Skúste hádať, ako sa volá kráska, na ktorú aktuálne pozeráte!  (Zdroj: profimedia.sk)

VIDEO: Sošku si v nedeľu večer odniesli domov aj Lady Gaga a Leonardo DiCaprio. Ten od mnohých schytal kritiku za to, že keď vyhlásili speváčkino meno, tak sa trápne chichúňal. 

DiCaprio a Gaga


Zoznam všetkých ocenených hviezd nájdete TU!


Sylvester Stallone (69) mal na slávnostnom podujatí garde, ktoré by mu mohol závidieť každý chlap. Spoločnosť mu robila sympatická partnerka a jeho tri krásne dcéry.
Zobraziť galériu (26)
Sylvester Stallone (69) mal na slávnostnom podujatí garde, ktoré by mu mohol závidieť každý chlap. Spoločnosť mu robila sympatická partnerka a jeho tri krásne dcéry.  (Zdroj: SITA)

Sylvester Stallone bol ocenený ako najlepší herec vo vedľajšej úlohe za zopakovanie svojej kultovej postavy, boxera Rockyho Balbou, vo filme Creed. Od prítomných dostal standing ovation, z čoho bol zrejme poriadne dojatý. V ďakovnej reči však akosi zabudol na režiséra Ryana Cooglera a kolegu Michaela B Jordana. Keď si to uvedomil, vrátil sa k mikrofónu, aby svoju chybu napravil. Diváci doma to však už nemali možnosť vidieť, išla práve reklama.
Zobraziť galériu (26)
Sylvester Stallone bol ocenený ako najlepší herec vo vedľajšej úlohe za zopakovanie svojej kultovej postavy, boxera Rockyho Balbou, vo filme Creed. Od prítomných dostal standing ovation, z čoho bol zrejme poriadne dojatý. V ďakovnej reči však akosi zabudol na režiséra Ryana Cooglera a kolegu Michaela B Jordana. Keď si to uvedomil, vrátil sa k mikrofónu, aby svoju chybu napravil. Diváci doma to však už nemali možnosť vidieť, išla práve reklama.  (Zdroj: SITA)

Ako to už býva zvykom, známe dámy si dali na výbere outfitu záležať. Jeden z najodvážnejších predviedla krehká herečka Kristen Dunst (33), ktorej v ten večer do očí nikto nepozeral.
Zobraziť galériu (26)
Ako to už býva zvykom, známe dámy si dali na výbere outfitu záležať. Jeden z najodvážnejších predviedla krehká herečka Kristen Dunst (33), ktorej v ten večer do očí nikto nepozeral.  (Zdroj: SITA)

Nestarnúca Jane Fonda (78) zvolila róbu, ktorá mnohým pripomínala tortu. Takéto koláže dnes zaplavili sociálne siete.
Zobraziť galériu (26)
Nestarnúca Jane Fonda (78) zvolila róbu, ktorá mnohým pripomínala tortu. Takéto koláže dnes zaplavili sociálne siete.  (Zdroj: SITA)


Pozrite si tiež: Móda zo Zlatých glóbusov: Hviezdy si tentokrát dali záležať, pozrite si každý jeden look z červeného koberca!  


 

Viac o téme: Zlaté glóbusyGolden Globe Awards
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu