Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Sexi šelmička oklamala starobu: Páni, to je Zviera!

Raquel Welch aj v 75-ťke obľubuje outfity, ktoré z nej robia šelmičku. Zobraziť galériu (10)
Raquel Welch aj v 75-ťke obľubuje outfity, ktoré z nej robia šelmičku. (Zdroj: Cerito Films a profimedia.sk)

LOS ANGELES - To je ale šmrncovná babča! Hoci herečka Raquel Welch oslávila tento rok už 75. narodeniny, svojím zovňajškom hravo strčí do vrecka aj oveľa mladšie kolegyne. Dokazuje to vždy, keď sa ukáže v spoločnosti. Inak tomu nebolo ani počas tohto týždňa, keď kráska, ktorá účinkovala napríklad vo filme Zviera, pózovala fotografom v štýlovom outfite a s dokonalou vizážou. Dámy, berte si príklad...

Nestarnúci sexsymbol! Aj takýto prívlastok možno použiť v súvislosti s herečkou Raquel Welch. Šarmantná umelkyňa patrila k najväčším kráskam svojej doby a vyzerá očarujúco aj na staré kolená. Skrášľujúce procedúry by síce márne zapierala, no v porovnaní s niekotorými hollywoodskym plastickými maniačkami to nepreháňa. 

Zrelá sedemdesiatnička má na konte množstvo filmových úloh. Spomenúť možno napríklad počin Zviera, v ktorom si zahrala spoločne s Jeanom Paulom Belmondom. Pred kamerami sa pretŕčala v šatách so zvieracou potlačou, ktorú obľubuje dodnes. 

Potvrdila to aj túto stredu, keď zavítala na akciu, ktorá sa konala za prítomnosti novinárov. Raquel prišla nahodená v svetlom kostýme a v blúzke s leopardím vzorom. Na nohách mala topánky s rovnakou potlačou a zaujala aj bezchybnou tmavou manikúrou. Jednotku by si herečka zaslúžila tiež za dokonalú vizáž a šmrncovný účes. 

Šelmička - dôchodkyňa má za sebou štyri rozvody. Počas nedávneho rozhovoru sa netajila tým, že život vo dvojici nie je nič pre ňu. „Som tak nejako nastavená. Som spokojná so všetkým, čo robím, užívam si, že môžem byť sama sebou a to ma robí šťastnou. Nepotrebujem chlapa,” vyhlásila Welch, ktorá ale núdzu o nápadníkov určite nemá. 

Raquel Welch si zrejme pomáha skrášľujúcimi procedúrami, ale v porovnaní s inými hviezdami ohadla mieru.
Zobraziť galériu (10)
Raquel Welch si zrejme pomáha skrášľujúcimi procedúrami, ale v porovnaní s inými hviezdami ohadla mieru.  (Zdroj: SITA)

Šik účes, svetlý kostým, blúzka s potlačou a tmavé nechty - Poznáte dôchodkyňu, ktorá chodí takto upravená?
Zobraziť galériu (10)
Šik účes, svetlý kostým, blúzka s potlačou a tmavé nechty - Poznáte dôchodkyňu, ktorá chodí takto upravená?  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Raquel Welch
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu