Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Škandál v rodine Nicki Minaj: Jej brat znásilnil dievčatko!

Nicki Minaj s bratom Jelanim Zobraziť galériu (9)
Nicki Minaj s bratom Jelanim (Zdroj: Instagram/Nicki Minaj)

LOS ANGELES – Jelaniho Maraja, brata americkej rapperky Nicki Minaj, obvinili zo znásilnenia 12-ročného dievčaťa. Podľa súdnych dokumentov zadržali 37-ročného muža vo štvrtok 3. decembra. Krátko na to ho však z väznice v Nassau County v štáte New York prepustili na kauciu 100-tisíc dolárov (v prepočte zhruba 92-tisíc eur).

Ako uviedli zástupcovia miestnej prokuratúry, Maraj sa musí zúčastniť na súdnom pojednávaní, ktoré sa bude konať v stredu 9. decembra. Tridsaťdvaročná interpretka rovnako ako jej brat sa k obžalobe zatiaľ nevyjadrili.

Nicki Minaj, vlastným menom Onika Tanya Maraj, odštartovala hudobnú kariéru v roku 2007 mixtapeom Playtime Is Over. Prvý album Pink Friday vydala v novembri 2010 a v USA aj vo Veľkej Británii zaň získala platinu. Pochádzajú z neho single ako Moment 4 Life (feat. Drake), Super Bass alebo Fly (feat. Rihanna).

Druhú štúdiovku s názvom Pink Friday: Roman Reloaded, ktorá obsahuje napríklad hit Starships, vydala v roku 2012. Vlani v decembri predstavila nahrávku The Pinkprint. Svoj hlas prepožičala Steffie v animovanej snímke Doba ľadová: Zem v pohybe (2012) a objavila sa v romantickej komédii Jedna za všetky (2014). 

Viac o téme: Nicki MinajJelani Maraj
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu