Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Spevácka hviezda otvorene: Kvôli tomuto nechce deti!

Olly Murs
Olly Murs (Zdroj: youtube.com)

LONDÝN - Anglický spevák Olly Murs ešte nechce mať deti. Tridsaťjedenročný interpret to prezradil v rozhovore pre britský denník Daily Mail. Dôvodom je jeho kariéra, ktorá by mu bránila venovať sa dieťatku naplno.

"Chcem mať deti, ale nie teraz. Chcem sa stať otcom, keď nebudem na turné, pretože chcem byť s dieťaťom každý deň, no teraz som niekde inde," povedal.

Spevák sa nedávno rozišiel s Francescou Thomas, s ktorou randil od roku 2012. "Vo vzťahu sa dostanete do bodu, keď sa musíte rozhodnúť, čo bude ďalej. My sme boli obaja zameraní na naše kariéry," objasnil. 

Olly Murs sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2009, keď skončil druhý v šiestej sérii speváckej súťaže The X Factor. V auguste 2010 vydal debutový singel Please Don't Let Me Go, s ktorým dobyl UK Chart. Tento úspech sa mu podarilo zopakovať aj so skladbami Heart Skips A Beat (feat. Rizzle Kicks & Chiddy Bang), Dance With Me Tonight a Troublemaker (feat. Flo Rida). Svoju prvú štúdiovku s jednoduchým názvom Olly Murs vydal v novembri 2010 a nadviazal na ňu nahrávkami In Case You Didn't Know (2011), Right Place Right Time (2012) a Never Been Better (2014). Zatiaľ čo s debutovým albumom sa dostal v UK Charte najvyššie na druhú priečku, s ďalšími troma sa mu už tento rebríček podarilo ovládnuť. 

Viac o téme: Olly Murs
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu