Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Seriálová kočka dráždi aj oblečená: Mrška jedna, veď jej vidno bradavku!

Shay Mitchell sa nepotrebuje pretŕčať nahá, aby zaujala. Zobraziť galériu (10)
Shay Mitchell sa nepotrebuje pretŕčať nahá, aby zaujala.

LOS ANGELES - Oblečená, a predsa brutálne sexi! Kanadská herečka Shay Mitchell (28) je krásna žena, ktorá sa nepotrebuje pretŕčať nahá, aby zaujala. V jej prípade pokojne postačí, ak na sociálne siete zavesí fotky, na ktorých je oblečená. Tmavovláska, známa najmä zo seriálu Roztomilé mrchy, totiž preferuje poriadne rafinované outfity. Pozrite!

Nahota už nie je v šoubiznise ničím výnimočným. Vybrané hviezdy sú si však dobre vedomé, že menej je niekdy viac. Týmto heslom sa riadi aj herečka a modelka Shay Mitchell, ktorá pred pár dňami poriadne rozpálila svojích mužských priaznivcov. A pozor, bola pri tom oblečená. 

Roztomilá mrcha zverejnila na sociálnych sieťach fotky, na ktorych pózuje v rafinovanom čiernom tielku, ktoré odhaľovalo nielen jej chrbát, ale zboku aj obliny pŕs. Príjemný pohľad bol však na Shay aj spredu. Jemný materiál sa postaral o to, že herečke spod neho presvitala bradavka. 

Niet pochýb, že fantázia mužov sa pri pohľade na tieto zábery rozbehla na plné obrátky. Tmavovláska podľa slov mnohých fanúšikov pôsobila oveľa viac sexi, než by pózovala úplne nahá. Instagram hviezdnej Kanaďanky je však plný podobne dráždivých záberov. Presvedčte sa o tom v GALÉRII. 

Shay Mitchell zverejnila na snapchat-e záber v sexi tielku, pod ktorým sa jej rysovala bradavka.
Zobraziť galériu (10)
Shay Mitchell zverejnila na snapchat-e záber v sexi tielku, pod ktorým sa jej rysovala bradavka.

Viac o téme: Shay MitchellRoztomilé mrchy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu