Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Smutný pohľad na hollywoodsky výstrih: Chúďa, veď je plochá ako lata!

Selma Blair by šaty s výstrihmi radšej nosiť nemala. Zobraziť galériu (14)
Selma Blair by šaty s výstrihmi radšej nosiť nemala.

CULVER CITY - Hm, nie všetky majú melóny! Herečka Selma Blair (43), známa napríklad z filmu Veľmi nepezpečné známosti, by mala byť pri výbere outfitov trošku viac dôslednejšia. Umelkyňa sa počas uplynulého víkendu zúčastnila charitatívného podujatia Baby2Baby, kde prišla dokonale učesaná a nalíčená. S róbou prominentnej dámy to, žiaľ, také hviezdne nebolo. Hlboký výstrih šiat totiž zíval prázdnotou...

Hviezdy šoubiznisu ochotne podporujú rôzne charitatívne nadácie a podujatia. Výnimkou nie je ani akcia Baby2Baby, zameraná na pomoc deťom v núdzi a projekty vzdelávania detí z chudobných pomerov. Počas uplynulého víkendu sa konal štvrtý ročník, ktorého sa zúčastnili mnohé celebrity. Spomenúť možno napríklad herečky Jessicu Alba, Jessicu Biel,  Reese Witherspoon, či speváčku Gwen Stefani. 

Pozvanie na spoločenské podujatie prijala tiež Shannen Doherty, známa najmä ako Brenda z kultového seriálu Beverly Hills 90210. Umelkyňa aktuálne bojuje s rakovinou, no na červenom koberci rozdávala úsmevy na všetky strany. 

Pred fotografmi ochotne pózovala i dokonale upravená herečka Selma Blair. Tmavovláska si obliekla róbu tmavej farby s hlbokým výstrihom. V prípade tejto dámy však išlo o veľmi zlý výber outfitu. Štyridsiatníčka sa síce pýši extrémne chudou postavičkou, no ukazovanie hrudníka by si do budúcnosti mohla radšej odpustiť.   


Mohlo by vás zaujímať: Známe herečky sa cmúľali ako zamlada! Veľmi nebezpečné známosti po 16 rokoch


Selma Blair je atraktívna žena, no výstrihy jej príliš nesvedčia.
Zobraziť galériu (14)
Selma Blair je atraktívna žena, no výstrihy jej príliš nesvedčia.

Viac o téme: Selma Blair
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu