Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

To myslí vážne?! Tenista chce od herečky po rozvode alimenty!

Ryan Sweeting a Kaley Cuoco Zobraziť galériu (3)
Ryan Sweeting a Kaley Cuoco (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Americký tenista Ryan Sweeting žiada herečku Kaley Cuoco, s ktorou sa v súčasnosti rozvádza, o vyplácanie alimentov. Vyplýva to zo súdnych dokumentov, ktoré sa podarilo získať magazínu People. V nich sa tiež uvádza, že 28-ročný športovec mieni prostredníctvom súdu obmedziť právo 29-ročnej Cuoco na alimenty od neho. Podľa portálu E! News to umožňuje ich predmanželská zmluva.

O rozvod požiadala predstaviteľka Penny z obľúbeného sitkomu Teória veľkého tresku (2007) v utorok 29. septembra, pričom ako dôvod uviedla neprekonateľné rozdiely. Podľa jej slov sa rozišli 3. septembra. Dvojica oznámila rozchod 25. septembra prostredníctvom hovorcu. 

Kaley Christine Cuoco-Sweeting sa stala známou ako Bridget Hennessy v úspešnom sitkome 8 jednoduchých pravidiel (2002 - 2005). V rokoch 2005 a 2006 účinkovala ako Billie Jenkins v dramatickom seriáli Čarodejnice (1998 - 2006). Známa je však najmä ako Penny zo spomínanej Teórie veľkého tresku. Od októbra 2014 má hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy. S profesionálnym tenistom Sweetingom sa zasnúbila v septembri 2013 po troch mesiacoch randenia. Zosobášili sa 31. decembra 2013. 

Viac o téme: Kaley CuocoRyan Sweeting
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu