Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Speváčku zabila zákerná rakovina: Splnil sa jej najväčší sen!

Zobraziť galériu (2)

LOS ANGELES - Vo veku 40 rokov zomrela v piatok americká country speváčka Joey Feek, členka dua Joey + Rory. Rodáčka z mesta Alexandria v štáte Indiana prehrala boj s rakovinou krčka maternice, ktorou trpela takmer dva roky. O jej úmrtí informoval jej manžel a kolega z formácie, hudobník Rory Feek.

Ako uviedol, interpretka skonala doma v kruhu rodiny. "Dnes sa splnil najväčší sen mojej manželky. Je v nebi. Rakovina je preč. Bolesť prestala. Všetky jej slzy vyschli. Keď sme sa pri nej všetci zišli v dnešné popoludnie, zatiaľ, čo sme sa držali za ruky a modlili, moja milovaná nevesta naposledy vydýchla," napísal vo svojom blogu. Päťdesiatročný spevák zároveň prostredníctvom služby Instagram zverejnil fotografiu, na ktorej vidieť, ako ich najstaršia dcéra Heidi drží svoju matku za ruku.

Speváčku zabila zákerná rakovina:
Zobraziť galériu (2)

Joey Martin Feek sa narodila 7. septembra 1975. Ako 23-ročná sa presťahovala do Nashvilleu, aby sa mohla venovať hudobnej kariére. V roku 2000 nahrala svoj prvý album, avšak nahrávku nikdy neuviedli na trh. O štyri roky neskôr vznikol album Strong Enough To Cry, ktorý však vyšiel až v roku 2007. V roku 2008 založila s manželom Rorym Feekom spomínané country a bluegrass duo Joey + Rory. V tom istom roku debutovali nahrávkou The Life of a Song, po ktorej nasledovali štúdiovky Album #2 (2010), A Farmhouse Christmas (2011), His and Hers (2012), Inspired (2013) a Made To Last (2013).

Viac o téme: Joey Feek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu