Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Pikantný trapas lesbickej milenky: Ups, to (ne)chtiac!

Stelle Maxwell počas pózovania vykukla bradavka. Zobraziť galériu (8)
Stelle Maxwell počas pózovania vykukla bradavka.

NEW YORK - Kuk! Modelka Stella Maxwell (24) je jedým z anjelikov Victoria´s Secret, no oveľa viac ju preslávil vzťah s kontroverznou speváčkou Miley Cyrus (22). Zdá sa, že od prominentnej milenky sa toho atraktívna manekýnka dosť naučila. Potvrdila to pred pár dňami, keď na červenom koberci "náhodou" ukázala nahý prsník.

Trocha rozruchu nie je nikdy na škodu! Mnohé známe tváre sú si veľmi dobre vedomé, že keď sa o nich hovorí, tak je dobre. Na nedávnej premiére filmu The People´s Designer, ktorý je o módnom dizajnérovi Jeremym Scottovi, si dávku pozornosti uchmatla manekýnka Stella Maxwell. 

Milenka speváčky Miley Cyrus totiž prišla na podujatie vyfintená vo vzorovaných legínsach a skrátenom tope, pod ktorý si nedala podprsenku. Pred prítomnými fotografmi sa vykrúcala so všetkých strán a pózovanie si maximálne užívala. Keď sa k blondínke pridal známy návrhár, kráske sa privodil pikantný trapas. Voľný vršok outfitu sa totiž posunul tak, že Stelle vybehol vonku nahý prsník. 

Či sa modelke táto nehoda stala nechtiac alebo k odhaleniu sama dopomohla, vie len ona. Isté však je, že na svoju známu frajerku sa zatiaľ nechytá. Tá ukazuje svoje prsia tak často, že sa nad tým už málokto pohoršuje. 


Pozrite si tiež: Mladá speváčka sa neštíti vôbec ničoho: Aha, masturbujem!


Modelku Stellu Maxwell zradil voľný top a na červenom koberci (ne)chtiac ukázala bradavku.
Zobraziť galériu (8)
Modelku Stellu Maxwell zradil voľný top a na červenom koberci (ne)chtiac ukázala bradavku.

Viac o téme: Miley CyrusStella Maxwell
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu