Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Speváčka Céline Dion za 4 mesiace brutálne zostarla: Bojí sa najhoršieho!

Tieto fotografie delia od seba zhruba 4 mesiace. Ako vidno, Céline Dion choroba jej manžela ničí. Zobraziť galériu (5)
Tieto fotografie delia od seba zhruba 4 mesiace. Ako vidno, Céline Dion choroba jej manžela ničí.

LAS VEGAS - Strhaná a zničená! Speváčka Céline Dion (46) prežíva chvíle plné trápenia a strachu. Dôvodom je zákerná rakovina, ktorá sužuje jej milovaného manžela Reného Angélila (73). Neľahká životná situácia ničí úspešnú spevácku nielen psychicky, ale odráža sa tiež na jej zovňajšku. Keď sa plavovláska tento týždeň objavila na verejnosti, vyzerala výrazne staršie než pred štyrmi mesiacmi.

Prežíva najhoršie chvíle svojho života! Speváčka Céline Dion už v marci tohto roka avizovala, že sa vracia na pódia do Las Vegas. Toto rozhodnutie urobila napriek tomu, že jej momentálne nie je veľmi do spevu. Jej milovaný manžel totiž dlhodobo bojuje so zákernou rakovinou hrtana a jeho stav je dosť vážny. On sám však umelkyňu nabádal ku comebacku a plavovláska súhlasila, že mu jeho želanie splní. 


Pozrite si tiež: Psychický kolaps obľúbenej speváčky: Rozplakala sa priamo pre kamerami!


V týchto dňoch sa konala tlačová konferencia k turné, v rámci ktorého by mala Céline absolvovať celkovo 40 vystúpení. Speváčka sa usilovala pred novinármi tváriť statočne, ale každému je pri pohľade na ňu jasné, že sa veľmi trápi. Chvíle strachu a beznádeje sa najviac odrážajú na jej strhanej a zostarnutej tvári. 

Ešte začiatkom mája sa Dion zúčastnila odovzdávania hudobných cien Billboard Music Awards, kde vyzerala priam fantasticky. Dokonca zatienila aj niektoré oveľa mladšie kolegyne. Zdá sa, však, že s jej milovaným mužom to je stále horšie. „Nechcem tu byť. Nepotrebujem to. Nechápte ma zle, rada spievam pre ľudí, mám však svoje priority. René mi dal dar a mojou najväčšou úlohou je, aby som mu vo chvíli, keď to príde, povedala že budeme v pohode. Že sa postarám o naše deti,” povedala na konferencii speváčka. Tiež dodala, že jej manžel si praje zomrieť v jej náručí. 

Obľúbená speváčka Céline Dion sa veľmi trápi. Niet sa čo čudovať...
Zobraziť galériu (5)
Obľúbená speváčka Céline Dion sa veľmi trápi. Niet sa čo čudovať...

Viac o téme: Céline Dion
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu