Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Sexuálna divočina pred kamerami televíznej šou: Nič nezostalo skryté!

Marian Garcia Farjat sa pred kamerami odhalila a užila si sex so súperom. Zobraziť galériu (12)
Marian Garcia Farjat sa pred kamerami odhalila a užila si sex so súperom.

BUENOS AIRES - Túžba bola silnejšia ako ostych! Reality šou Big Brother je vysielaná v mnohých krajinách sveta, vrátane Argentíny. Momentálne beží na obrazovkách ôsmy ročník, v ktorom, ako to už býva zvykom, nie je núdza o nahotu, či pikantnosti. Postarala sa o to sútažiaca meno Marian Garcia Farjat. Dievčina najskôr ukázala pred kamerami nahé telo, potom predviedla divočinu v posteli svojho súpera.

Big Brother je televízna relácia vysielaná zhruba v 70 krajinách sveta. Pred 10 rokmi bežala na obrazovkách Markízy aj slovenská verzia, ktorá sa však s príliš veľkým úspechom nestretla a bola ukončená predčasne. Vo viacerých štátoch sa však tento druh reality šou teší obľube a má za sebou viacero ročníkov. 

Pri spustení súťaže je v jednom dome umiestnená skupinka ľudí, ktorí sa medzi sebou vzájomne nepoznajú. Neustále ich snímajú televízne kamery a o ich osude v hre rozhodujú diváci. Netreba zvlášť prízvukovať, že v rámci toho nie je núdza o hádky, kuriózne situácie, či intímnosti.

Spomínaná reality šou sa momentálne vysiela napríklad v Argentíne, kde média označujú tento ročník za najhorúcejší. Môže za to súťažiacia Marian Garcia Farjat, ktorá pred kamerami stratila všetky zábrany. So súperom Brianom Lanzelottom sa pod rúškom noci oddávali divokému sexu. A hoci sa mladík usiloval svoju milenku kryť perinou, nepomohlo. Marian napokon nie je žiadne neviniatko. Na internete je dostupné jej sexvideo, na ktorom masturbuje. 

Sex v rôznych reality šou je celkom bežný a zažili ho aj súťažiaci zo Slovenska. Spomenúť možno Zuzanu Dzvoníkovú a Tomáša Patáka, ktorí sa oddávali erotickým hrátkam v jojkárskej šou VyVolení - Dom snov. Intímne sa však zblížili aj markizácki farmári Gabriela Bullová a Tomáš Mrva. 


Mohlo by vás zaujímať: 


Viac o téme: Big Brother. Marian Garcia Farjat
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu