Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Vnučka božskej Grace Kelly sa ukázala svetu: Ehm, veď vyzerá ako...

Jazmin Grace Grimaldi (vľavo) sa až príliš podobá na speváčku Lady Gaga (vpravo). Zobraziť galériu (8)
Jazmin Grace Grimaldi (vľavo) sa až príliš podobá na speváčku Lady Gaga (vpravo).

NEW YORK - Zarážajúca podoba! Hlavnou hvizedou aktuálneho vydania magazínu Harper´s Bazaar je Jazmin Grace Grimaldi (24), najstarší potomok monackého kniežaťa Alberta II. (57). Nemanželská dcéra panovníka poskytla médiam rozhovor poprvýkrát, no oveľa viac ako jej slová, prekvapujú fotky, ktoré zdobia známy časopis. Pri pohľade na ne si totiž mnohí myslia, že sa dívajú na slávnu speváčku Lady Gaga (29).

Nie sú dvojičky? Lady Gaga by zrejme mala preveriť svoj pôvod. Svetlo sveta uzreli v týchto dňoch fotografie vnučky slávnej Grace Kelly - Jazmin Grace Grimaldi, ktorá známej interprétke akoby z oka vypadla. Mnohí dokonca pri listovaní aktuálneho vydania magazínu Harper´s Bazaar mali pocit, že sa pozerajú na slávnu speváčku.  

Súčasťou časopisu je aj vôbec prvý rozhovor s Jazmin Grace Grimaldi, ktorá svojho otca spoznala až ako 11-ročná. Princ Albert II. ju uznal za svoju o tri roky neskôr. Vraj ju chcel ochrániť od pozornosti médií. Mamou mladej blondínky je Tamara Rotolo, ktorá s panovníkom prežila v minulosti krátky románik.

Jazmin pre magazín prezradila, že by sa rada presadila ako speváčka a herečka. Predpoklady uspieť na to má. Veď jej babka, slávna Grace Kelly, patrila v minulosti medzi umeleckú špičku a bola držiteľkou Oscara. „Hranie, spev a tanec sú mojou vášňou. Keď som videla babku v muzikáli High Society, normálne som mala zimomriavky,” poznamenala na margo toho blondínka. Čo poviete, má šancu uspieť?

Viac o téme: Grace KellyAlbert II.Jazmin Grace Grimaldi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu