Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Krach prominentného manželstva: Dve žiadosti o rozvod za dva roky!

Timbalandova manželka Monique Mosley požiadala opäť o rozvod. Zobraziť galériu (6)
Timbalandova manželka Monique Mosley požiadala opäť o rozvod. (Zdroj: SITA)

VIRGINIA - Manželka amerického producenta a rappera Timbalanda opäť požiadala o rozvod. Informoval o tom magazín Us Weekly. Monique Mosley sa na súd s rovnakou žiadosťou obrátila už v októbri 2013, pričom žiadala alimenty na sedemročnú dcéru Reign i 12-ročného syna Demetria, ktorého má z predchádzajúceho vzťahu.

Dôvodom mala byť skutočnosť, že Timbaland verejne aj v súkromí hovoril o jej staršom dieťati ako o svojom vlastnom. Okrem toho žiadala tiež životnú poistku, úhradu súdnych trov a peniaze pre seba a na súkromné školy, dovolenky a letné tábory. So 43-ročným rodákom z Norfolku vo Virgínii sa však napokon k sebe vrátili a rozvod sa nekonal.

Dvojica sa zosobášila v júni 2008 po tom, ako sa im v novembri 2007 narodila spomínaná dcéra Reign. Štyridsaťjedenročná Mosley a Timbaland v súčasnosti spolupracujú na seriáli Empire (2015). Mosley dohliada na styling a rapper sa stará o hudobnú stránku projektu.

Timbaland, vlastným menom Timothy Zachery Mosley, spolupracoval s množstvom interpretov ako napríklad Madonna, Katy Perry, Aaliyah, Missy Elliot, Jay Z či LL Cool J. Produkoval tiež album Justina Timberlakea s názvom FutureSex/LoveSounds (2006) či nahrávku Loose (2006) Nelly Furtado. Na konte má i vlastné štúdiovky Tim's Bio: Life From Da Bassment (1998), Shock Value (2007) a Shock Value II (2009). Tento rok by mal uviesť do predaja nahrávku Opera Noir.

Viac o téme: Timbaland
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu