Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Moderátorka vetrala silikóny: Toto tu ešte nebolo!

Chelsea Handler sa najnovšie odhalila počas vodného lyžovania. Zobraziť galériu (8)
Chelsea Handler sa najnovšie odhalila počas vodného lyžovania.

LOS ANGELES - Takto ich ešte neukázala! Americká moderátorka a komička Chelsea Handler (40) je známa tým, že sa fotí hore bez pri rôznych príležitostiach a provokatívne zábery potom vešia na sociálne siete. Tie považujú takýto obsah za nevhodný a odhalené momentky krátko po zverejnení ihneď mažú. Známa blondínka však v svojich aktivitách nepoľavuje a nezabúda ani na originalitu. Naposledy ukázala nahé prsia počas vodného lyžovania.

Ešte stále ju to baví! Hoci mnohé ženy majú s odhaľovaním pŕs na verejnosti problém, pre vybrané zástupkyne nežného pohlavia nejde o nič zvláštne. Americká moderátorka Chelsea Handler si dokonca pretŕčanie svojich predností maximálne užíva. Kamarátka mnohých veľkých hviezd je totiž bojovníčkou za rovnoprávnosť. 

Sociálne siete sú plné nahých mužských hrudníkov, no zábery holých ženských pŕs sú tabu. Každá takáto fotografia je napríklad z instagramu alebo facebooku do pár hodín vymazaná, lebo obsahuje nevhodný obsah. Chelsea tento postup vníma ako diskrimináciu, proti ktorej sa rozhodla bojovať svojským spôsobom. Na svojich profiloch totiž pravidelne zverejňuje fotky, na ktorých je zachytená hore bez pri rôznych aktivitách a na nezvyčajných miestach. 

Najnovšie sa moderátorka ukázala len v nohavičkách počas vodného lyžovania a videom sa hneď pochválila na webe. Hádam každý si pre jeho prezeraní všimne, že blondínkin hrudník zdobia silikóny, ktoré si zadovážila ako darček k 40. narodeninám. „Mala pocit, že jej prsia už vyzerajú ovisnuto. Teraz je z nich nadšená a priam posadnutá,” prezradil vtedy pre Us Weekly zdroj z moderátorkinho okolia. 

VIDEO: Chelsea Handler sa odhaľuje pri každej možnej príležitosti. Najnovšie počas vodného lyžovania. 

Chelsea Handler

Viac o téme: Chelsea Handler
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu