Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Bláznivá speváčka zastavila čas: V 60-tke rovnaká ako za mladi!

Cyndi Lauper má aj po 60-tke ružové vlasy a porcalánovo svetlú pleť. Zobraziť galériu (10)
Cyndi Lauper má aj po 60-tke ružové vlasy a porcalánovo svetlú pleť.

NEW YORK - Aj na staré kolená sa chce zabávať! Keď sa povie Cyndi Lauper (61), hádam každý si vybaví známy hit Girls Just Want To Have Fun, ktorý je so speváčkou neodmysliteľne spätý. Pre hviezdu 80. rokov 20. storočia sú však typické aj výstredné outfity, výrazné líčenie a extravagantné účesy. A hoci umelkyňa už dávno nie je mladica, svojho šialeného imidžu sa vzdať nemieni.

Usadlú dôchodkyňu nečakajte! K idolom 80. rokov minulého storočia rozhodne patrí americká speváčka Cyndi Lauper. Jej hity sú dobre známe viacerým generáciám a umelkyňa sa dnes už radí k šesťdesiatníčkam. Šatnik žien z tejto vekovej kategórie býva zväčša konzervatívnejší, líčenie striedme, ale ona pôsobí dojmom, akoby sa zasekla v minulosti. 

Cindy sa pred pár dňami ukázala v spoločnosti a ako to už býva zvykom, bola neprehliadnuteľná. Vlasy má momentálne svetloružové a pleť stále ako porcelánová bábika. Nie je žiadnym tajomstvom, že speváčka bojuje proti starobe rôznymi skrášľovacími zákrokmi a procedúrami. Investícia do nich rozhodne nie je na škodu, umelkyňa má na tvári minimum vrások. Pohľad na jej krk však prezrádza, že svoje najlepšie roky má už za sebou. 

VIDEO: Zaspomínajte si a roztancujte sa pri skladbe Girls Just Want To Have Fun. 

Cyndi Lauper - Girls

Viac o téme: Cyndi Lauper
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu