Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Hriešny anjelik ako miss mokré tričko: Presvitajúce bradavky, zarezané gaťky!

Candice Swanepoel vyzerá na prvý pohľad ako neviniatko, no je to poriadna dračica.  Zobraziť galériu (11)
Candice Swanepoel vyzerá na prvý pohľad ako neviniatko, no je to poriadna dračica.

LOS ANGELES - Človek nevie, kam skôr pozerať! Modelky, ktoré pracujú pre značku Victoria's Secret, vyzerajú zväčša ako bohyňe. A hoci sa nazývajú anjelikmi, sú to vo väčšine prípadov riadne čertice. Svet totiž pravidelne zásobujú provokatívnymi fotkami, ktoré rozpália hádam kažého chlapa. Výnimkou nie je ani kráska z Južnej Afriky Candice Swanepoel (26). Blondínka sa najnovšie predviedla ako miss mokré tričko a pohľad na ňu stojí skutočne za to!

Oblečená, a predsa ukázala všetko! Typickými poznávacími znameniami anjelikov z Victoria´s Secret sú nevinná tvárička a dokonalé telo. Tými disponuje aj Candice Swanepoel, ktorá má sexepílu na rozdávanie. Potvrdzuje to vždy, keď sa postaví pred objektív. O profesionálne, ale aj súkromné fotky sa blondínka rada podelí a pravidelne ich zverejňuje na sociálnych sieťach. 

Niet pochýb, že keď chlapi zablúdia na blondínkin profil, neoľutujú to. Candice napríklad nedávno zavesila na internet záber, na ktorom pózuje celá premočená. Spod mokrého trička jej presvitali bradavky, nohavičky telovej farby natiahla tak, že sa jej zarezali v rozkroku. 

Kým muži museli pohľad na túto fotku asi rozdýchať, ženy nešetrili povzdychami a obdivnými komentármi. „Bože môj, čo by som dala za to, aby som vyzerala ako ty?!” spytovala sa samej seba jedna z nich. Zrejme netuší, že blondínka nebola vždy taká dokonalá.

V tínedžerskom veku Candice dokonca zvažovala, že s modelingom sekne. „Bola som osamelá, sama v cudzom svete a vôbec sa mi nepáčilo počúvať z každej strany, že musím schudnúť,” priznala v nedávnom rozhovore pre self.com kráska. Ponuka z Victoria´s Secret ju však nakopla k tomu, aby nadbytočné kilá zhodila a dodnes sa udržiava v skvelej kondícii. 

Candice Swanepoel ukázala v mokrom oblečení presvitajúce bradavky aj zarazený rozkrok
Zobraziť galériu (11)
Candice Swanepoel ukázala v mokrom oblečení presvitajúce bradavky aj zarazený rozkrok

Viac o téme: Candice Swanepoel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu