Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Najkrajšia žena sveta ukázala luxusné prsia: Bikiny nepotrebuje!

Taťána Kuchařová zverejnila na instagrame takúto provokatívnu fotku. Zobraziť galériu (8)
Taťána Kuchařová zverejnila na instagrame takúto provokatívnu fotku.

MALDIVY - Oblečená v sieti! Miss World z roku 2006 Taťána Kuchařová (27) je krásna žena a aj po rokoch má ukážkovú postavu. Jej božské krivky si už nejaký ten mesiac vychutnáva spevák Ondřej Brzobohatý (32), s ktorým si blondínka pred pár dňami užila luxusnú dovolenku. Nezabúdala však ani na svojich priaznivcov a prostredníctvom sociálnych sietí ich zásobovala momentkami z exotiky. A neváhala zverejniť ani tie s pikantnejším obsahom.

Provokuje nielen svoju lásku! Najkrajší párik českého šoubiznisu - Taťána Kuchařová a Ondřej Brzobohatý si v týchto dňoch dopriali luxusnú dovolenku na Maldivách. Oddych, slnko a exotiku si užívali plnými dúškami, čo potvrdzujú aj zábery, ktorými sa pýšili na sociálnych sieťach. 

Azda najviac pozornosti vyvolala medzi priaznivcami najkrajšej ženy sveta z roku 2006 fotka, na ktorej pózuje s pohárom šampanského v ruke a (ne)oblečená v sieťovanom tope. Na prvý pohľad táto momentka nevyzerá hriešne, no pod spomínaným kúskom oblečenia je Taťána úplne nahá. „Keby som vyzerala ako ona, tiež by som si nedala podprsenku,” nešetrila chválami jedna z blondínkiných fanúšičok. 

Ostatní sa skôr pozastavovali nad tým, že sú modelkine prsia až príliš dokonalé a vyzerajú ako silikóny. V prípade Taťány nejde o prvé špekulácie tohto typu. Už dlhšiu dobu sa v súvislosti s kráskou vedú diskusie, že úpravami prešla aj jej tvár.  

Taťána Kuchařová si užívala slniečko oblečená v sieťovanom tope.
Zobraziť galériu (8)
Taťána Kuchařová si užívala slniečko oblečená v sieťovanom tope.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu