Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nevydarené zásnuby si Olsenka lieči novým vzťahom: Zbalila tohto miláčika žien!

Elizabeth Olsen Zobraziť galériu (7)
Elizabeth Olsen (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Americká herečka a speváčka Elizabeth Olsen údajne randí s anglickým hercom Tomom Hiddlestonom. Magazínu Us Weekly to potvrdil nemenovaný zdroj z okolia dvojice.

Obaja boli dlhý čas dobrými priateľmi, viac sa vraj zblížili počas nakrúcania očakávaného filmového muzikálu I Saw the Light, v ktorom hrajú manželov. Ich vzťah je podľa anonyma neformálny, keď však nie sú spolu, neustále si píšu.

Dvadsaťšesťročná rodáčka z Kalifornie sa začiatkom tohto roka rozišla s Boydom Holbrookom, s ktorým bola dokonca zasnúbená. „Chce začať nový život. Baví sa,“ doplnil spomínaný zdroj. Tridsaťštyriročného Hiddlestona predtým spájali napríklad s hudobnou producentkou Jane Arthy. 

Elizabeth Olsen si vyslúžila uznanie kritiky za výkon vo filme Martha Marcy May Marlene (2011), kde stvárnila mladú ženu, ktorá sa snaží začať normálny život po úteku zo sekty. V tom istom roku sa objavila aj v horore Silent House a dramédii Rodinné tajomstvá. Zahrala si tiež v snímkach ako Liberal Arts (2012), Old Boy (2013), Zbav sa svojich miláčikov (2013), Very Good Girls (2013), Godzilla (2014) či Avengers 2: Vek Ultrona (2015). Je mladšou sestrou známych dvojičiek Mary-Kate a Ashley. 

Tom Hiddleston sa narodil 9. februára 1981. Absolvent prestížnej Kráľovskej akadémie dramatických umení sa spočiatku objavoval v televíznych filmoch a seriáloch. Do širšieho povedomia verejnosti sa dostal v roku 2011, keď stvárnil spisovateľa Francisa Scotta Fitzgeralda v romantickej komédii s prvkami fantasy Polnoc v Paríži Woodyho Allena, ľstivého Lokiho v komiksovke Thor a objavil sa aj v historickej dráme Vojnový kôň Stevena Spielberga. V tom istom roku sa tiež predstavil v romantickej dráme Bezodné more po boku Rachel Weisz.

Úlohu Lokiho si zopakoval v roku 2012 v snímke Avengers: Pomstitelia a o rok neskôr i v pokračovaní Thora s podtitulom Temný svet. Ako princ Hal a neskôr kráľ Henrich V. sa predstavil v miniseriáli The Hollow Crown (2012) tvorenom televíznymi spracovaniami hier Williama Shakespeara Richard II, Henry IV - 1. a 2. časť a Henry V. V roku 2013 sa objavil aj v dráme Prežijú len milenci Jima Jarmuscha. Zažiaril tiež na divadelných doskách v titulnej postave Shakespearovho 
Coriolana. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu