Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Penélope Cruz navlečená v latexe: Oops, veď je to celá Britney Spears!

Britney Spears a Penélope Cruz v červenom latexe. Nájdete viac ako 5 rozdielov? Zobraziť galériu (8)
Britney Spears a Penélope Cruz v červenom latexe. Nájdete viac ako 5 rozdielov?

RÍM – Oži v koži! Španielka Penélope Cruz (40) skrýva pod šatami dokonalé krivky, vďaka ktorým patrí medzi najsexi herečky súčasnosti. Že ich predvedie aj vo filme Zollander 2, prezrádzajú zábery z nakrúcania, ktoré sa dostali na verejnosť. Zmyselná tmavovláska sa pred kamerami objavila v červenom latexovom overale. Že je vám tento outfit povedomý? Nečudo, zhruba pred 15 rokmi sa takto do videoklipu obliekla speváčka Britney Spears (33).

Je z nej sexi cica! Herečka Penélope Cruz sa počas svojej kariéry predviedla už vo viacerých podobách. V týchto dňoch nakrúca pokračovanie komédie Zoolander, ktoré sa tvorcovia rozhodli urobiť po štrnástich rokoch. Ešte síce nie je známe, akú úlohu krásna Španielka v počine stvárňuje, no prvé zábery sa už dostali na verejnosť. Na nich je atraktívna štyridsiatnička oblečená od hlavy až po päty v červenom latexe a v ruke drží motorkársku prilbu.  

Pri pohľade na takto oblečenú Penélope si mnohí vybavia speváčku Britney Spears. Dôvod je jednoduchý. V roku 2000 totiž valcovala rebríčky hitparád so skladbou Oops! ...I Did It Again a vo videoklipe k nej bola podobne oblečená. Nuž, dnes by sa do takéhoto overalu asi len ťažko nasúkala.


Pozrite si tiež: OMG, to je prúser! Popová princeznička vypustila špeky


Okrem Penélope Cruz by sa v pokračovaní Zoolandera mali objaviť aj Kim Kardashian, Olivia Munn, Lewie Hamilton, či Kanye West. „Chcem seba aj všetkých fanúšikov tohto filmu ubezpečiť, že robíme všetko preto, aby sme z toho mali dobrý pocit,“ povedal pre cominsoon.net Ben Stiller, ktorý stvárňuje jednu z ústredných postáv. „Je potrebné spojiť veľa síl a prvkov, aby to stálo za to,“ dodal. Či sa to hercom a tvorcom podarilo, sa budeme môcť presvedčiť budúci rok vo februári, na kedy je naplánovaná premiéra. 

VIDEO: Klip k piesni Oops! ...I Did It Again, v ktorom sa Britney Spears objaví aj v červenej latexovej kombinéze. 

Britney Spears - Oops! ...I Did It Again

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu