Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Z neatraktívnej chlapane najkrajšia žena sveta: Pozrite na tú kočku!

Sandra Bullock Zobraziť galériu (6)
Sandra Bullock (Zdroj: SITA)

NEW YORK – Americkú herečku Sandru Bullock menoval týždenník People tohtoročnou najkrajšou ženou na svete. Päťdesiatročná rodáčka z Arlingtonu vo Virginii, ktorú si mnohí môžu pamätať napríklad z komédie Miss špeciálny agent, v ktorej stvárňovala chlapaňu bez štipky ženskosti, sa tak pripojila k hviezdam ako Lupita Nyong'o, Jennifer Aniston, Cindy Crawford či Beyoncé, ktoré titul získali v minulosti.

Bullock zdobí aj obálku špeciálnej edície známeho magazínu, ktorá vyšla dnes. „Skutočná krása je tichá. Podľa mňa sú najkrajší tí, čo sa o to nesnažia,“ vyjadrila sa Bullock.

Sandra Bullock začala svoju hereckú kariéru v 80. rokoch minulého storočia, no jej meno sa dostalo do povedomia verejnosti až vďaka filmom Nebezpečná rýchlosť (1994), Kým si spal (1995), Magická posadnutosť (1998) či 28 dní (2000). Na konte má niekoľko komédií ako Miss špeciálny agent (2000), Láska s výstrahou (2002), Miss špeciálny agent 2: Krásna a nebezpečná (2005) či Návrh (2009). V roku 2010 získala Oscara za hlavnú rolu v športovej dráme Splnený sen (2009), no zároveň si vyslúžila aj Zlatú malinu pre najhoršiu herečku za hlavnú rolu v komédii Slečna zamilovaná (2009). Predvlani sa predstavila v komédii Drsňáčky (2013) a sci-fi trileri Gravitácia (2013). 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu