Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Páni, z tej je krásna kočka: Dievčatko z hororu Kruh ani nespoznáte!

Daveigh Chase sa zviditeľnila ako dievčatko v horore Kruh. Dnes je z nej riadna kočka. Zobraziť galériu (10)
Daveigh Chase sa zviditeľnila ako dievčatko v horore Kruh. Dnes je z nej riadna kočka.

LOS ANGELES – Dnes by ste telku nevypínali! Ku pomerne obľúbeným hororom určite patrí aj film s názvom Kruh. V ňom do siedmych dní zomrie každý, kto si pozrie videonahrávku s podivnými zábermi tmavovlasého dievčaťa menom Samara Morgan. Tú stvárnila herečka Daveigh Chase (24), z ktorej je po trinástich rokoch od nakrúcania hotová krásavica.

Vyrástla do krásy! Američanka Daveigh Chase sa môže pochváliť tým, že vo svojich jedenástich rokoch sa venovala úplne iným aktivitám než väčšina jej rovesníkov. Pracovala totiž na hereckej kariére, ktorej súčasťou bolo aj nakrúcanie známeho hororu s názvom Kruh. V ňom stvárnila hrozivo vyzerajúcu Samaru, ktorá v snoch strašila nejedného človeka, čo si spomínaný počin pozrel.   


Mohlo by vás zaujímať: 10 hororov, ktoré musíte vidieť!


Mladučká herečka sa v rozhovoroch netajila tým, že aj ona sa pri sledovaní filmu samej seba dosť desila. „Bolo to šialené. Zakrývala som si oči a celý čas som sa pýtala, ako sa môžem samej seba báť,“ priznala Daveigh, ktorá si ale zároveň nakrúcanie veľmi pochvaľovala.

Pri postave mátohy však umelecká kariéra tejto dievčiny neskončila. Za sebou má úlohy vo viacerých filmoch a účinkovala aj v známych seriáloch. Najbližšie sa ukáže v thrilleri s názvom American Romance, ktorý je o sériovom vrahovi.

V priebehu trinástich rokov sa Daveigh pochopiteľne dosť zmenila. Z desivo pôsobiaceho dievčatka je dnes atraktívna žena, ktorá má sexepílu na rozdávanie. Svoje profily na sociálnych sieťach pravidelne zásobuje provokatívnymi fotkami, v súvislosti s čím treba uznať, že pohľad na ňu je oveľa príjemnejší než kedysi.    


Pozrite si tiež: Strach vo vašej obývačke: Horory, z ktorých vám budú behať zimomriavky po chrbte!


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu