Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hviezdna dcéra nemá zábrany: Do kamier vystavila exotické vnady... Úplne nahé!

Dcéra Lennyho Kravitza - Zoë nie je žiadna hanblivka. Zobraziť galériu (8)
Dcéra Lennyho Kravitza - Zoë nie je žiadna hanblivka.

LOS ANGELES – Ako profesionálka! Dcéra herečky Lisy Bonet (47) a speváka Lennyho Kravitza (50) – Zoë (26) si je veľmi dobre vedomá, čo všetko obnáša umelecký chlebíček. Zrejme aj preto má už na konte nakrúcanie pikantných scén, ktoré vedia potrápiť nejednu umelkyňu. Tmavovláska sa pred kamerami bez ostychu odhalila a svetu hrdo ukázala svoje malé prsia.

Zoë Kravitz stále viac dokazuje, že nie je len dcérou prominentných rodičov. Aj keď nepochybne práve po nich zdedila umelecké vlohy. Už dlhší čas sa totiž venuje hudbe a začína byť stále viac úspešná aj ako herečka. V uplynulom roku nakrútila viacero filmov. Jedným z nich je komediálna dráma s názvom The Road Within, ktorá by sa mala v apríli dostať do kín.

Sympatická tmavovláska stvárňuje v počine dievča trpiace príjmom potravy, ktoré spoločne s dvoma zverencami utečie z liečebnej kliniky. Jeden z nich je chorobne posadnutý čistotou, druhý trpí Tourettovým syndrómom. Počas dobrodružnej cesty sa Marie intímne zblíži s jedným z nich a počas nežností v prírode odhalí aj svoje telo.


Prečítajte si tiež: Krásna spredu, zozadu ešte viac: Táto prominentná dcéra sa vydarila!


No erotické scény paradoxne neboli tým, čo umelkyňu najviac potrápilo. Kvôli vernému stvárneniu úlohy sa totiž naplno vžila do príbehu mladej anorektičky. „Skutočne som nejedla, nikam som nechodila a nemala som vôbec energiu. Bola som na hrane,” prezradila v jednom z rozhovorov Zoë, na ktorú sú jej prominentní rodičia určite pyšní. A keďže sa vo svete šoubiznisu pohybujú už pár rokov, zrejme chápu aj to, že sa pred kamerami odhalila. 

Zoë Kravitz vystavila do kamier svoje nahé prsia.
Zobraziť galériu (8)
Zoë Kravitz vystavila do kamier svoje nahé prsia.

VIDEO: Trailer k filmu The Road Within, v ktorom sa Zoë Kravitz odhalila. 

The Road Within - trailer

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu