Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Popová princezná ako ju svet nepozná: Tieto fotky boli doposiaľ utajené!

Viete, kto je toto sladké dievčatko? Zobraziť galériu (12)
Viete, kto je toto sladké dievčatko?

LAS VEGAS – Mladučká a neskazená! Speváčka Britney Spears (33) má za sebou poriadne pestrú minulosť. Do vôd šoubiznisu vhupla koncom 90-tych rokov a jej kariéra nabrala závratne rýchle tempo. To mladá dievčina nezvládla, objavili sa prvé problémy, až skončila na úplnom dne. V týchto dňoch sa dostali na verejnosť jej doposiaľ nepublikované zábery, ktoré nafotila v čase, keď ani len netušila, čo všetko na ňu čaká.

Sladký úsmev jej zostal! Keď sa povie Britney Spears, asi každý si vybaví popovú princezničku, ktorá skladbou ...Baby One More Time pobláznila celý svet. Nie je ale žiadnym tajomstvom, že blondínka pracovala na svojej kariére už od útleho detstva. Za podpory rodičov sa venovala gymnastike a navštevovala hodiny spevu, vďaka čomu triumfovala vo viacerých talentových súťažiach. „Žila som vo svojom vlastnom svete. Veľmi skoro som zistila, čo všetko dokážem,” povedala na margo toho v jednom z rozhovorov interpretka.

Popri športe a hudbe sa však mladučká Britney realizovala aj ako detská modelka. V súčasnosti sa dostala na verejnosť séria záberov s popovou princeznou v hlavnej úlohe. Mladá blondínka pred objektívom fotografa pózovala ako skutočná profesionálka. Nechýbali ani snímky s odhaleným pupkom, čo je v podstate dodnes akýmsi jej poznávacím znamením.

Vzhľadom na to, že vhupla do biznisu naozaj skoro, Britney dostáva od novinárov často otázku, či sa tam vie predstaviť svojich dvoch synov. „Radšej nie. Ale keby veľmi chceli a mali by talent, tak by som ich v tom podporila. Isté ale je, že chcem, aby mali čo najnormálnejšie detstvo,” povedala v nedávnom rozhovore matka deväť- a osemročného chlapca. 


Prečítajte si tiež:


​​

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu