Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Toto je pravá tvár popovej divy: Rapavá a vráskavá, žiadna bábika!

Beyoncé vyzerá v reklame ako bábika. Zobraziť galériu (8)
Beyoncé vyzerá v reklame ako bábika.

LOS ANGELES – Och, aj ja by som chcela mať dokonalú pleť! Takto si pri pozeraní reklamných spotov povzdychne zrejme nejedna žena. Krásky účinkujúce v propagačných videách totiž vyzerajú bezchybne a pripomínajú bábiky. Realita je však úplne iná. Najnovšie to potvrdzujú nevyretušované fotografie speváčky Beyoncé (33). Pripravte sa na to, že pohľad na jej pravú tvár vás zrejme zaskočí.

Hoci sa okolo celebrít vznáša opar dokonalosti, v realite sú aj tie najväčšie hviezdy len obyčajnými smrteľníkmi so slabosťami a chybami. Potvrdzujú to napríklad graficky neupravované fotografie, ktorých zverejnenie poteší len máloktorého prominenta. Určitá skupina šoubiznisových krások dokonca retušuje i súkromné fotografie, ktorými sa následne chvália na sociálnych sieťach.

Ku grafickému vylepšeniu sa v minulosti uchýlila už aj speváčka Beyoncé. Popová diva si poriadne orezala svoje macaté stehná a oblé boky. Po drsnej kritike od fanúšikov zverejnila radšej pôvodné zábery a s amatérskym photoshopom si dala pokoj.

Pri profesionálnych foteniach, videoklipoch a rôznych propagačných videách sa však umelkyňa retuši nevyhne. Ako bábika vyzerá napríklad v reklamných spotoch istej kozmetickej značky. S bezchybnou pleťou a minimom vrások sa Beyoncé prihovára všetkým ženám, ktoré sa rady skrášľujú.

V týchto dňoch však speváčkina fanúšikovská stránka zverejnila zhruba 200 neupravovaných fotografií zo spomínanej kampane. Tie odhaľujú, že popová diva má v realite rapavú tvár s nedostatkami a raritou nie sú ani vrásky. Ani hrubá vrstva mejkapu chybičky nezakryla. Práve naopak, ešte viac ich zvýraznila.

Snímky odhaľujúce pravú tvár hudobnej bohyne sa však na stránke dlho neohriali. Kompetentní sa rozhodli ich stiahnuť. „Nechceli sme spôsobiť drámu, ani vyvolať vojnu medzi fanúšikmi. Našim cieľom bolo ukázať, že naša kráľovná je prirodzene krásna a že je zároveň žena ako každá iná,” vysvetlili dôvod svojho konania správcovia webu. Čo si myslíte vy? Je Beyoncé krásna aj bez retuše?

Speváčkine nevyretušované fotografie odhaľujú, ako vyzerá jej tvár v skutočnosti.
Zobraziť galériu (8)
Speváčkine nevyretušované fotografie odhaľujú, ako vyzerá jej tvár v skutočnosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu