Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Americký herec zabíjal mečom: Verdikt súdu vás dostane!

Ricardo Medina Jr. Zobraziť galériu (5)
Ricardo Medina Jr. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES - Amerického herca Ricarda Medinu Jr., ktorý minulý týždeň zabil mečom svojho spolubývajúceho, prepustili na slobodu bez toho, aby ho obvinili z vraždy. Tridsaťsedemročný herec tvrdí, že konal v sebaobrane. Losangeleský okresný prokurátor sa preto rozhodol zatiaľ nevzniesť obvinenia, no požiadal políciu, aby prípad ďalej vyšetrovala.

K tragickému incidentu došlo v sobotu v kalifornskom meste Palmdale, keď sa Medina spolu s priateľkou pohádal s istým Joshuom Sutterom. Herec s priateľkou následne odišli do spálne, kde sa zamkli, no Sutter dvere vykopol. Medina vtedy zobral meč, ktorým spolubývajúceho bodol do brucha. Následne zavolal záchranku, no Sutter v nemocnici zraneniu podľahol. Vyšetrovatelia momentálne čakajú na výsledky toxikologických testov, ktoré ukážu, či bol Sutter pred smrťou pod vplyvom drog alebo alkoholu. 

Ricardo Medina Jr. je známy najmä zo seriálu Strážcovia vesmíru (2002). Okrem toho účinkoval aj v snímke Confessions of a Pit Fighter (2005) a prepožičal hlas do televízneho projektu Power Rangers Samurai (2011 - 2012). 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu