Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Na nete zvodná cica, v realite... Táto fotka odhaľuje krutú pravdu!

Lauren Goodger sa na sociálnych sieťach prezentuje fotkami, ktoré sa nie vždy zhodujú s realitou. Zobraziť galériu (6)
Lauren Goodger sa na sociálnych sieťach prezentuje fotkami, ktoré sa nie vždy zhodujú s realitou.

HURGHADA - Je to vôbec ona?! Britská televízna hviezdička Lauren Goodger (28) sa na sociálnych sieťach pravidelne prezentuje dráždivými zábermi, ktoré z nej robia zmyselnú sexicu. Samozrejmosťou sú aj snímky odhaleného tela. Tie sa ale akosi nezhodujú s realitou. Paparazzom sa pred pár dňami podarilo túto dámu nafotiť a rozdiel je viac než veľký.

Pomáha si! Každý šikovný fotograf veľmi dobre vie, že správne urobený záber dokáže zázraky. Napríklad ubrať pár kilogramov, či zvýrazniť prednosti. Tieto ťahy si osvojila aj Lauren Goodger, ktorá je vo Veľkej Británii známa vďaka účinkovaniu vo viacerých televíznych projektoch. Jej profily na sociálnych sieťach sú vďaka tomu plné provokatívnych záberov, na ktorých sa prezentuje ako dokonalá sexica.

V skutočnosti ale krivky televíznej hviezdy vyzerajú úplne inak. Potvrdzujú to fotografie, ktoré sa paparazzom podarilo urobiť počas jej dovolenky v Egypte. Lauren pobehovala po pláži v oranžových bikinách, no nedá sa povedať, že pohľad na ňu bol pre prítomných mužov veľmi potešujúci. Kypré stehná, brucho a zadok sa jej totiž vlnili pri každom pohybe.

Z krutého odhalenia televízna kráska nie je vôbec nadšená. Pod aktuálnymi zábermi už dokonca dostala aj pozvanie na fitness tréning. Niektorí z jej priaznivcov ale reagujú nadšene. Teda, prevažne ženy, ktoré zrejme tiež trápia kilá navyše. „Vyzeráš úžasne, nemeň sa,” napísala jedna z nich. „Musím priznať, že ťa obdivujem. Idem na dovolenku a bála som sa toho, ako budem vyzerať, no keď vidím tvoje sebavedomie, núti ma to premýšľať inak,” pridala sa ďalšia. Čo na Laureninu postavu hovoríte vy?

Takto v skutočnosti vyzerá postava televíznej hviezdičky Lauren Goodger.
Zobraziť galériu (6)
Takto v skutočnosti vyzerá postava televíznej hviezdičky Lauren Goodger.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu