Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rozišiel sa s jednou kráskou, má ďalšiu: Hviezda Twilightu to strieda ako ponožky!

Taylor Lautner sa len nedávno rozišiel s modelkou Marie Avgeropoulos a už vraj tvorí pár s ďalšou kráskou Rainou Lawson. Zobraziť galériu (10)
Taylor Lautner sa len nedávno rozišiel s modelkou Marie Avgeropoulos a už vraj tvorí pár s ďalšou kráskou Rainou Lawson. (Zdroj: SITA/Twitter)

NEW YORK - Americký herec Taylor Lautner údajne tvorí pár s 20-ročnou modelkou Rainou Lawson. "Je to čerstvé," povedal pre E! News nemenovaný zdroj z okolia páru. V polovici januára sa pritom v médiách objavila správa, že 22-ročný rodák z Grand Rapids v Michigane sa pred niekoľkými mesiacmi rozišiel s kanadskou herečkou a modelkou Marie Avgeropoulos.

Dvojica sa dala dohromady predvlani v New Yorku, kde nakrúcali film Tracers, ktorý do amerických kín uvedú 20. marca. Lautner si však podľa anonymného zdroja z rozchodu ťažkú hlavu nerobil. Stretával sa s inými dievčatami, žiadny vážny vzťah však až doteraz nenadviazal. V minulosti randil napríklad aj s herečkou Lily Collins či speváčkou Taylor Swift.

Taylor Lautner sa stal známym najmä vďaka účinkovaniu v upírskej ságe Twilight (2008 - 2012). Okrem toho sa predstavil aj vo filmoch ako Dvanásť do tucta 2 (2005), Dobrodružstvá na planéte detí (2005), Valentín (2010), Bez dychu (2011), v ktorom stvárnil hlavnú postavu, či Dospeláci 2 (2013).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu