Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Životná premena obľúbeného herca vás šokuje: Spravil zo seba úplne iného človeka!

Zach Galifianakis, známy z filmu Vo štvorici po opici, sa zmenil na nepoznanie. Zobraziť galériu (12)
Zach Galifianakis, známy z filmu Vo štvorici po opici, sa zmenil na nepoznanie.

LOS ANGELES – Ľudia ho nespoznávajú! Zach Galifianakis (45), ktorý sa zviditeľnil účinkovaním v komédii Vo štvorici po opici, prekonal v uplynulom období výraznú zmenu. Herec schudol desiatky kilogramov a okrem obrovského brucha zhodil aj hustú bradu. Nečudo, že keď sa najnovšie objavil na víkendovom odovzdávaní televíznych a filmových cien, vyzeral ako úplne iný človek.

Už sa na seba ani nepodobá! Meno Zacha Galifianakisa možno mnohým ľuďom veľa nehovorí. Fanúšikovia slávneho filmu Vo štvorici po opici však veľmi dobre vedia, že práve on stvárnil svojského Alana Garnera, ktorý ich veľmi dobre pobavil. Keď sa ale herec po dlhšej dobe ukázal na odovzdávaní cien SAG Awards 2015, viacerí ani nevedeli, že sa pozerajú práve na neho.

Zach totiž zhodil desiatky kilogramov, čo sa odrazilo na jeho tvári a postave. Zmenou prešiel aj jeho imidž – hustá zanedbaná brada je minulosťou, nahradilo ju menšie strnisko. Dlhšie vlasy mal herec zopnuté do chvosta a obtiahnuté tričká vystriedal oblek.

Keď sa komik objavil pred kamerami, na sociálnych sieťach bol témou číslo jeden. „To je Zach? Vyzerá neskutočne dobre. Ja som ho vôbec nespoznal,” napísal na twitter divák, ktorý odovzdávanie cien sledoval. A nebol veru jediný, čo mal problém túto tvár so stopercentnou istotou priradiť k správnemu menu. 

Zach Galifianakis sa v roku 2012 oženil so svojou priateľkou Quinn Lundberg. Tá mu v septembri 2013 porodila synčeka. Popri rodine a práci sa venuje tiež charite a svojej farme. „Je to miesto, kde si vždy vyčistím myseľ,” povedal v jednom z rozhovorov obľúbený stand–up komik. 

Zo Zacha Galifianakisa je dnes úplne iný človek.
Zobraziť galériu (12)
Zo Zacha Galifianakisa je dnes úplne iný človek.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu