Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Hrozná premena krásnej herečky: Stratila všetok sexepíl!

Scarlett Johansson je krásna žena. Zobraziť galériu (8)
Scarlett Johansson je krásna žena. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Krok vedľa! Nosiť krátky účes si môže dovoliť len máloktorá dáma. A Scarlett Johansson (30), ktorá je považovaná za jednu z najsexi žien sveta, k nim rozhodne nepatrí. Blonďavá kráska podstúpila nedávno zmenu imidžu a s dlhou hrivou odišiel, žiaľ, aj všetok jej šarm.

Je to vôbec ona?! Scarlett Johansson je nepochybne ideálom pre mnohých chlapov. Zmyselné plné pery, telo zaoblené na tých správnych miestach a blonďavá hriva sa jej dokonca viackrát postarali o titul najsexi ženy sveta. Dnes by jej už ale poniektorí tento prívlastok asi odobrali.

Dôvodom je radikálna zmena účesu. Scarlett síce už dávnejšie skrátila dĺžku svojich vlasov, no na aktuálnom zábere vyzerajú ešte kratšie. Keď raper 50 Cent zverejnil na sociálnej sieti fotografiu s blondínkou, mnohí neskrývali obrovské sklamanie. „Och, čo sa to stalo s mojou kráskou? Veď bola vždy taká pekná,” komentoval záber jeden z umelcových fanúšikov.

Poniektorí dokonca nechceli veriť tomu, že mužatka, ktorá na fotke pózuje s 50 Centom, je Scarlett Johansson. „To predsa nemôže byť ona! Vyzerá veľmi čudne,” snažili sa zľahčovať realitu všetci obdivovatelia niekdajšej sexbomby. Nuž, ostáva im len dúfať, že čerstvo vydatá pani sa k svojmu starému imidžu čo najskôr vráti. 

Scarlett Johansson zmena imidžu veľmi nevyšla. Podľa mnohých takto pôsobí akosi asexuálne.
Zobraziť galériu (8)
Scarlett Johansson zmena imidžu veľmi nevyšla. Podľa mnohých takto pôsobí akosi asexuálne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu