Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Stretnutie sokýň po rokoch: Jennifer vyvalila prsia, Angelina hrkotajúce kosti!

Jennifer Aniston pútala pozornosť odvážnym výstrihom, Angelina Jolie vychudnutým telom. Zobraziť galériu (10)
Jennifer Aniston pútala pozornosť odvážnym výstrihom, Angelina Jolie vychudnutým telom.

LOS ANGELES – Museli byť nadšené! Nie je žiadnym tajomstvom, že Jennifer Aniston (45) a Angelina Jolie (39) sa príliš nemajú v láske. A hoci sa úspešne obchádzajú už niekoľko rokov, včera večer sa nepríjemnému stretnutiu nevyhli. Obe totiž zavítali na odovzdávanie cien Critics' Choice Movie Awards, kde pútali pozornosť každá iným spôsobom.

Nezvyčajná situácia! Angelina Jolie a Jennifer Aniston nikdy neboli veľké kamarátky. Pred pár rokmi sa napätie medzi nimi dokonca výrazne vystupňovalo. Mladšia z herečiek totiž zviedla Brada Pitta, ktorý  bol v tom čase manželom jej kolegyne. Obe krásky sa vzájomnému stretnutiu preto vždy vyhýbali a prispôsobovali tomu aj účasť na rôznych spoločenských podujatiach.

Vo štvrtok večer sa však po zhruba šiestich rokoch znovu stretli na červenom koberci. Do nepríjemnej situácie ich dostalo odovzdávanie cien Critcs´Choice Movie Awards, v rámci ktorého boli obe krásky nominované. Aniston si na túto príležitosť obliekla červený nohavicový kostým s veľkým výstrihom, v ktorom však jej poodhalené vnady vyzerali akosi ovisnuto. Jolie zas pútala pozornosť extrémne vychudnutými rukami

No kým Jennifer prišla na prestížne podujatie v spoločnosti svojho snúbenca Justina Therouxa, Brad Pitt po boku svojej lásky chýbal. Organizátori podujatia si ale dali záležať na tom, aby počas oficiálnej časti sedeli hviezdy od seba v dostatočnej vzdialenosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu