Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Spievajúca príšera je pekná iba BEZ mejkapu: Neuveríte, kým neuvidíte!

Lady Gaga sa rada zohavuje. Zobraziť galériu (8)
Lady Gaga sa rada zohavuje. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – To je ale paradox! Prirodzenosť si vo všeobecnosti môže dovoliť len máloktorá žena. Zástupkyne nežného pohlavia sa preto rady skrášľujú a prezentujú na verejnosti dokonale upravené. V prípade známych žien je mejkap priam nutnosť. Kontroverzná speváčka Lady Gaga (28) je však výnimkou. Tá by mala chodiť medzi ľudí zásadne nenalíčená.

Prekvapila! Lady Gaga je povestná výstrednosťou a šokujúcimi outfitmi. Na netradičnom zovňajšku si dokonca postavila svoj imidž. Fanúšikom nepovie inak ako príšerky a so svojou tradičnou úpravou vizáže zvyčajne aj pôsobí ako kráľovná všetkých oblúd. V súkromí však výstredné líčenie a šialené kostýmy idú bokom.

Potvrdzuje to záber, ktorý speváčka pred pár dňami zverejnila na sociálnej sieti. Pre svoje príšerky sa zvečnila v posteli krátko po zobudení. „Je tu strašidelné ráno. Žiadne vlasy, žiaden mejkap, iba ja. Som vďačná za mojich fanúšikov,” pripísala umelkyňa k momentke.

A keďže je celý svet v prípade Gagy zvyknutý na rôzne obludnosti, jej prirodzená krása je obrovským prekvapením. Pochvalné komentáre tak na seba nenechali dlho čakať. „Si nádherná a prirodzenosť ti svedčí,” zhodli sa nadšení fanúšikovia. Ako sa prirodzená tvár speváčky pozdáva vám?

Lady Gaga sa pochválila fotkou, na ktorej je úplne prirodzená.
Zobraziť galériu (8)
Lady Gaga sa pochválila fotkou, na ktorej je úplne prirodzená.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu