Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Lady Gaga odhalila strašné tajomstvo: Znásilnili ma!

Lady Gaga Zobraziť galériu (15)
Lady Gaga (Zdroj: SITA)

WASHINGTON - Americká speváčka Lady Gaga prezradila, že bola v devätnástich rokoch znásilnená. V rozhovore s americkým rozhlasovým moderátorom Howardom Sternom odmietla odhaliť, kto za znásilnením stál, uviedla však, že to bol muž o 20 rokov starší ako ona, napísal časopis Rolling Stone.

Dvadsaťosemročnej speváčke, ktorej vlastné meno znie Stefani Germanotta, vraj trvalo dlhé roky, než sa cez traumu preniesla. Musela vraj absolvovať niekoľko terapií. Keď vraj pre svoj vlaňajší album Artpop napísala pieseň Swine, ktorá je o sexuálnom násilí, chcela sa vypísať zo svojich pocitov a hnevu, ktorý po znásilnení cítila.

"Hneď potom ma to tak veľmi nezasiahlo, skôr až asi o štyri či päť rokov neskôr," uviedla Lada Gaga. Dlho si vraj odmietala priznať, že sa to vôbec stalo. "Zasiahlo ma to veľmi tvrdo, bola som traumatizovaná. Hovorila som si ale, že musím ísť ďalej a dostať sa z toho," dodala.

Keď sa jej moderátor spýtal, či sa niekedy neskôr postavila násilníkovi tvárou v tvár, uviedla, že nie. "Vydesilo by ma to. Paralyzovalo by ma to. Videla som ho raz v obchode a bola som paralyzovaná strachom," uviedla popová hviezda.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu