Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hollywoodska kráska ukázala pravú tvár: Takú škaredú ju ešte svet nevidel!

Dve tváre herečky Gwyneth Paltrow. Zobraziť galériu (6)
Dve tváre herečky Gwyneth Paltrow.

LOS ANGELES – Kam sa podel jej sexepíl? Gwyneth Paltrow (42) je mimoriadne atraktívna žena. Ale len vtedy, keď ju vezmú do parády odborníci. V skutočnosti je herečka nevýrazná a v dave by ste ju hravo prehliadli. Potvrdzuje to aj záber, ktorý umelkyňa pred pár dňami ukázala celému svetu. Na ňom pózuje bez štipky mejkapu a retuše.

Kritiky sa nebojí! Gwyneth Paltrow chodí do spoločnosti vždy dokonale upravená a jej prirodzenú tvár mali doposiaľ možnosť vidieť len jej najbližší. Blondínka sa ale rozhodla pustiť do svojho súkromia aj všetkých priaznivcov. Na sociálnej sieti preto zverejnila fotografiu, na ktorej nie je vôbec upravená.

Tento krok si ale herečka známa z mnohých filmov mohla radšej odpustiť. S neučesanými spľasnutými vlasmi a bledou nevýraznou tvárou by status krásky určite neobhájila. Navyše, pribúdajúce roky nešetria ani ju. Gwyneth síce pravidelne podstupuje skrášľovacie procedúry, no vrásky okolo očí a úst sú už u nej dosť zreteľné. Malé plus si však za odvahu určite zaslúži. 

Prirodzená tvár Gwyneth Paltrow.
Zobraziť galériu (6)
Prirodzená tvár Gwyneth Paltrow.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu