Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Sexi Zúfalka šantila v bikinách: Pozrite, čo jej telo dokáže!

Eva Longoria Zobraziť galériu (7)
Eva Longoria

CARTAGENA - Atraktívna a ohybná! Eva Longoria (39) má medzi zástupcami silnejšieho pohlavia množstvo priaznivcov. Môže za to nielen jej herecké nadanie, ale najmä sexepíl, ktorý kráske známej zo seriálu Zúfalé manželky rozhodne nechýba. Potvrdzujú to aj najnovšie zábery, na ktorých tmavovláska pózuje len v úsporných bikinách.

Kým väčšina Slovákov mrzne, mnohé známe tváre si užívajú slniečko a exotiku. Výnimkou nie je ani herečka Eva Longoria. Tá sa momentálne nachádza v kolumbijskom meste Cartagena, ktoré je obľúbenou turistickou destináciou. A zatiaľ čo brunetka obdivuje zákutia a pamiatky krajiny, jej priaznivci sa môžu kochať krásami jej tela.

Longoria totiž na sociálnych sieťach zverejňuje fotografie, ktoré ulahodia najmä mužskému oku. Na záberoch z dovolenky totiž pózuje v úsporných bikinách zvýrazňujúcich jej oblé krivky. Popri skákaní do bazéna nezabudla seriálová Zúfalka ukázať tiež to, aká je ohybná. „Tu v Cartagene je poriadne horúco!” napísala pod spomínaný záber herečka.  No, Eva, ver tomu, že pár chlapov sa pri pohľade na teba taktiež rozpáli...

Eva Longoria má sexi krivky a ohybnú postavičku.
Zobraziť galériu (7)
Eva Longoria má sexi krivky a ohybnú postavičku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu