Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Najkrajšia Zúfalka ukázala sestry: Nebudete veriť vlastným očiam!

Eva Longoria (vpravo) je vo svojej rodine najväčšou krásavicou. Na fotke pózuje s mamou (vľavo) a sestrami. Zobraziť galériu (6)
Eva Longoria (vpravo) je vo svojej rodine najväčšou krásavicou. Na fotke pózuje s mamou (vľavo) a sestrami.

LOS ANGELES - Nie je náhodou adoptovaná?! Eva Longoria (40), známa najmä účinkovaním v seriáli Zúfalé manželky, je mimoriadne atraktívna žena. Mnohí by preto očakávali, že šarmom a sexepílom sú rovnako obdarené aj jej sestry. Pred pár dňami sa však herečka pochválila rodinnou momentkou, ktorá odhaľuje krutú pravdu. Jedinou krásavicou v tejto famílii je, žiaľ, len ona.

Vytŕča! Eva Longoria je nepochybne najkrajšou z protagonistiek seriálu Zúfalé manželky. Rovnako to však platí aj v prípade jej famílie. Herečka na sociálnej sieti nedávno zverejnila fotografiu, na ktorej pózuje so svojou mamou a sestrami. Treba uznať, že dámy sú to sympatické, no slávnej umelkyni ani jedna z nich konkurovať nemôže.

Podiel má zrejme na tom najmä fakt, že Eva je najmladšou a jej profesia ju núti k tomu, aby svoj zovňajšok nezanedbávala. Hoci tento rok oslávila už 40-tku, vyzerá priam fantasticky a pýši sa dokonalou postavou. Nečudo, že už viackrát bola označená za najsexi ženu planéty.  

Longoria však v rozhovoroch rada prízvukuje, že v jej rodine sa takéto malichernosti neriešia. Jej najstaršia sestra Elizabeth totiž trpí Downovým syndrómom. „Lekári a známi hovorili mojím rodičom, že sa nedožije ani troch rokov, že nebude chodiť, rozprávať, že z nej nič nevyrastie,” prezradila Eva v jednom z rozhovorov. „V našej rodine bola vždy na prvom mieste,” dodala herečka, ktorá má ešte dve sestry - Esmeraldu a Emily. 

O Elizabeth hovorí umelkyňa vždy s obdivom a prezentuje ju ako veľkú bojovníčku. „Bolo požehnaním vidieť, ako prekonáva všetky prekážky. Napriek všetkému pracovala a každý večer prišla sama autobusom domov a ešte pomáhala s večerou. Človek si nevie predstaviť, s čím všetkým sa musela v živote popasovať,” uzavrela Eva, ktorá má vlastnú organizáciu zameranú na podporu mladých ľudí s rovnako ťažkým osudom. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu