Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Herečka z Dva a pol chlapa rozkysla a zostarla: Má vážne problémy!

Conchata Ferrell alias Berta je v súčasnosti ešte tučnejšia než v seriáli. Zobraziť galériu (4)
Conchata Ferrell alias Berta je v súčasnosti ešte tučnejšia než v seriáli.

LOS ANGELES – Ledva sa hýbe! Svojská Berta, ktorú v seriáli Dva a pol chlapa stvárňuje herečka Conchata Ferrell (71), má nielen zmysel pre humor, ale aj poriadnu nadváhu. Kilá navyše si žiaľ vyžiadali svoju daň a obľúbenej komičke spôsobujú nepríjemné komplikácie.

Každý krok je pre ňu utrpením! Sitkom Dva a pol chlapa sa už dlhé roky teší veľkej obľube. Jeho neodmysliteľnou súčasťou je aj gazdiná Berta. Tú stvárňuje herečka Conchata Ferrell, ktorá sa mala v seriáli objaviť len ako dočasná postava. Diváci si ju však obľúbili, a tak je na obrazovkách doteraz.

Od nakrúcania prvej série sitkomu však ubehlo už 11 rokov, čo sa pochopiteľne odrazilo aj na zovňajšku a kondícii seriálovej Berty. Herečku počas uplynulých dní nafotili paparazzi na nákupe v supermarkete. Pred sebou tlačila nákupný vozík a pohybovala sa veľmi pomaly. V priebehu pár minút bola schopná urobiť len niekoľko krokov.

Chôdzu Conchate komplikuje nadváha, ktorá má negatívny dopad na jej zdravie. Možno by pre Bertu nebolo od veci dať si do nového roka predsavzatie, že nejaké to kilečko zhodí. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu