Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Herca obvineného z napadnutia prepustia z väzenia: Toto ho vyslobodilo!

Dustin Diamond Zobraziť galériu (7)
Dustin Diamond (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Amerického herca a komika Dustina Diamonda, ktorého zatkli krátko po tom, ako 25. decembra v bare v štáte Wisconsin napadol nožom istého Caseyho, už prepustili z väzenia. Spoza mreží ho vyslobodilo zaplatenie kaucie 10- tisíc amerických dolárov. Predstaviteľa Škreka zo seriálu Konečne zvoní (1989 - 1993) súd obvinil zo všeobecného ohrozenia, výtržníctva a držby skrytej zbrane.

Obvineniu z výtržníctva čelí aj jeho 27-ročná snúbenica Amanda Schutz, ktorá bola v čase incidentu s ním. Herec sa na slobodu dostal po zaplatení kaucie 10-tisíc amerických dolárov. Termín ďalšieho pojednávania stanovili na 5. januára.

Diamond údajne obeť bodol po krátkej hádke. Tridsaťsedemročnému rodákovi zo San José sa vraj nepáčilo, že ho Casey fotografoval a udrel do tváre jeho priateľku. Zranenie, ktoré herec spôsobil spomínanému mužovi, nebolo vážne. Diamond tvrdí, že išlo o sebaobranu. Casey naopak uviedol, že konflikt vyvolal herec, ktorý bol podráždený a hádal sa s viacerými ľuďmi. „Dustin a Amanda sú slušní ľudia. Dustin je komik, rád rozosmieva ľudí a robí ich šťastnými. Je to dobrý človek,“ povedal na Diamondovu obranu právnik Thomas Alberti. 

Dustin Diamond je známy zo seriálov Good Morning, Miss Bliss (1988 - 1989), Konečne zvoní (1989 - 1993), Saved by the Bell: The College Years (1993 - 1994), Saved by the Bell: The New Class (1993 - 2000), v ktorých stvárnil spomínaného Škreka. Túto úlohu si zopakoval aj vo filme Saved by the Bell: Hawaiian Style (1992). Objavil sa aj v snímkach ako Nenapraviteľný klamár (2002), Veľké dieťa Dickie Roberts (2003) či Big Money Rustlas (2010). 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu