Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Svetový šoubiznis je v šoku: Herečku z Twilightu zabil vlastný manžel, potom sa zastrelil!

Stephanie Moseley zastrelil jej vlastný manžel Earl Hayes, ktorý krátko nato spáchal samovraždu. Zobraziť galériu (6)
Stephanie Moseley zastrelil jej vlastný manžel Earl Hayes, ktorý krátko nato spáchal samovraždu.

LOS ANGELES – Vyhasli dva mladé životy! Svetový šoubiznis zasiahla začiatkom týždňa tragická správa o smrti tanečnice a príležitostnej herečky Stephanie Moseley. Krásna umelkyňa , ktorá sa objavila aj vo filmovej ságe Twilight, zomrela podľa všetkého rukou svojho manžela, rapera Earla Hayesa. Ten spáchal samovraždu hneď po tom, ako sa na mieste činu objavila polícia.

Obrovský smútok a zúfalstvo! Presne takéto pocity ovládli začiatkom týždňa Rihannu, Chrisa Browna, Janet Jackson, Britney Spears, či mnoho iných hviezd. Dôvodom bola nečakaná smrť tanečnice Stephanie Moseley, ktorá spolupracovala s viacerými vychytenými celebritami. Krásku známu aj z televíznych obrazoviek našli mŕtvu v pondelok ráno v jej byte. Hrozné na celom prípade je, že zomrela rukou vlastného manžela.

Podľa informácií, ktoré sa objavili v zahraničných médiách, susedia počuli z apartmánu ženský krik a krátko na to sa ozvalo asi desať výstrelov. Privolaní policajti však na mieste vraždy našli aj mŕtve telo kráskinho manžela, rapera Earla Hayesa. Ten spáchal samovraždu vo chvíli, keď sa muži zákona dobíjali do apartmánu.  

Hlavným svedkom v tomto tragickom prípade je boxer Mayweather. Ten so Stephanie  komunikoval prostredníctvom videoaplikácie Facetime v čase, keď ju vrah navštívil. Ako informuje portál tmz.com, Earla prosil, aby nestrieľal, no zbytočne.

Motívom vraždy bol podľa viacerých zdrojov plavovláskin románik so spevákom Treyom Songzom, kvôli ktorému Earl od Stephanie odišiel. Dvojica sa síce po čase zmierila, no podľa informácií z raperovho okolia bol z rozchodu zdrvený a nikdy sa cez to nepreniesol. „Čo sa stalo za tými dverami, sa už nikdy nedozvieme. Je to pre mňa veľmi zarážajúce, keďže som z jeho vlastných úst počul, že by na ňu nikdy nezdvihol ruku,” poznamenal pre kalifornskú televíziu jeden z blízkych priateľov dvojice.

Krátko na to, ako média zverejnili informácie o týchto úmrtiach, zaplavili sociálne siete odkazy plné otázok a smútku. Na twitteri sa vyjadril aj Trey Songz, ktorý nesie smrť Stephanie asi najťažšie. „Odpočívaj v pokoji dievčatko. Bola si anjelom na zemi, teraz na nás dávaš pozor z neba. Budeš chýbať, ale nikdy na teba nezabudnem, láska,” vyznal sa zo svojich pocitov spevák. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu