Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Najhoršia FOTO hviezdy seriálu Sex v meste: Keď TOTO Sarah uvidí...

Sarah Jessica Parker ako Carrie zo seriálu Sex v meste. Zobraziť galériu (6)
Sarah Jessica Parker ako Carrie zo seriálu Sex v meste. (Zdroj: Warner Bros)

NEW YORK - ...nadšená určite nebude! Herečka Sarah Jessica Parker (52) síce nikdy nepatrila medzi tie najväčšie krásavice, no zaujímavé outfity a upravená vizáž je vždy dodali potrebnú iskru. S pribúdajúcimi rokmi však na jej tvári pribúdajú vrásky a nie vždy sa jej podarí byť za peknú. Potvrdzuje to aj pohľad na zábery, ktoré sa v týchto dňoch podarilo spraviť paparazzom.

Sarah Jessica Parker účinkovala vo viacerých počinoch, no naviac ju preslávila úloha Carrie v kultovom seriáli Sex v meste. Herečka sa už pár rokov venuje aj podnikaniu - navrhuje a predáva vlastnú kolekciu topánok. 

Zakázníci sú pre blondínku naozaj dôležití. Nedávno sa o tom presvedčili aj bulvárni fotografi. Tí ju zvečnili v jednom z newyorkských butikov, kde prítomným ochotne pomáhala s výberom topánok a ich skúšaním.   

A hoci zákazníci boli z tejto služby určite nadšení, Sarah pohľad na fotky, ktoré sa poradilo spraviť paparazzom, určite nebude mať radosť. Vyzerá na nich totiž dosť zle. Presvedčete sa o tom v GALÉRII>>

Viac o téme: Sarah Jessica ParkerSex v mesteSex in The City
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu