Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Fuj, ten je ale škaredý! Hollywoodsky krásavec sa zmenil na nepoznanie

Leonardo DiCaprio sa už na seba ani nepodobá. Zobraziť galériu (6)
Leonardo DiCaprio sa už na seba ani nepodobá.

MIAMI – Je to naozaj on? Leonardo DiCaprio (40) už dávno nie je tým sladkým chlapcom, ktorý zažiaril v kultovom filme Titanic. Od vtedy totiž ubehlo dlhých sedemnásť rokov, čo sa na umelcovom zovňajšku pochopiteľne podpísalo. Kedysi ospevovaný Leo dokonca v súčasnosti vyzerá naozaj odpudzujúco.

Zamaskovaný a zanedbaný! Leonardo DiCaprio bol kedysi stálicou v rebríčku najsexi mužov sveta. Pri pohľade na to, ako vyzerá herec v súčasnosti, je stopercentné, že dnes by sa doň nedostal. Kedysi charizmatický krásavec totiž svojim vzhľadom pripomína skôr bezdomovca.

Leo zaskočil verejnosť aj pred pár dňami, keď sa v Miami objavil zamaskovaný slnečnými okuliarmi a čapicou, ktorá sa už stala neodmysliteľnou súčasťou jeho imidžu. Herec sa ňou pravdepodobne snaží maskovať rednúce vlasy. Zato jeho brada vyzerá ako prales.

Dôvod, prečo hviezda nepoužíva žiletky, je filmová úloha. Leo by mal totiž v najnovšom filme stvárniť ruského mystika a liečiteľa Rasputina, pre ktorého bola dlhá a neupravená brada typická. Už aby bolo po nakrúcaní...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu