Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Krásna spredu, zozadu ešte viac: Táto prominentná dcéra sa vydarila!

Zoë Kravitz má sexepílu na rozdávanie. Zobraziť galériu (6)
Zoë Kravitz má sexepílu na rozdávanie.

MIAMI - Stelesnený sexepíl! Mladá speváčka a herečka Zoë Kravitz (26) sa dokáže postarať o rozruch nielen preto, že je dcérou známych rodičov. Ratolesť speváka Lennyho Kravitza (50) a herečky Lisy Bonet (47) totiž skrýva pod šatami telo, ktoré sa nedá charakterizovať inak, než pojmom dokonalé. Schválne, videli ste už niekedy krajší zadoček?

Ona si vychutnávala slniečko, ostatní jej krivky! Dcéra Lennyho Kravitza - Zoë sa v týchto dňoch spoločne so svojou kapelou Lolawolf naplno venuje hudbe. Popri práci si však našla chvíľku na oddych. A v spoločnosti neznámeho mladíka sa vyhrievala na pláži. Hoci si kráska skrývala svoju známu tvár okuliarmi, bola aj tak neprehliadnuteľná. Postarali sa o to čierne bikiny, ktoré jej postavu dokonale zvýraznili a pútali pohľady mnohých prítomných. 

Sympatický zovňajšok však nie je to jediné, čo Zoë zdedila po prominentných rodičoch. Nie je žiadnym tajomstvom, že mladá slečna je všestranne talentovaná. Venuje sa hudbe, zažiarila na filmovom plátne a pričuchla si tiež k modelingu. Popri týchto aktivitách však nezabúda na to, aby zostala stále sama sebou.

Ako raz prezradila v šou Oprah Winfrey, poradil jej to otec. „Povedal mi, aby som sa držala svojho vlastného rytmu. Je to možno klišé, no tento svet vie byť veľmi kritický a je celkom ľahké meniť sa podľa toho, čo je aktuálne trendy. Môj otec je stále verný sám sebe a svojmu štýlu, a preto mi je veľkým vzorom,” poznamenala Zoë, na ktorú môže byť Lenny ozaj hrdý. 

Zoë Kravitz vyzerá v bikinách nenormálne dobre.
Zobraziť galériu (6)
Zoë Kravitz vyzerá v bikinách nenormálne dobre.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu