Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Nahá holandská kráska v posteli: Rozkročila nohy, odhalila prsia!

Dorith Mous sa bez ostychu nechala zvečniť nahá a s roztiahnutými nohami v posteli. Zobraziť galériu (7)
Dorith Mous sa bez ostychu nechala zvečniť nahá a s roztiahnutými nohami v posteli. (Zdroj: tumblr.com)

NEW YORK – Nahota ako kus umenia? V očiach holandskej modelky a fotografky Dorith Mous je na obnaženom ženskom tele rozhodne čo obdivovať. Ona si síce najviac vychutnáva prácu za fotoaparátom, tentoraz však neodolala a objekt mužskej túžby stelesnila sama. Pre pózovanie si pritom ani nemohla vybrať erotickejšie miesto. V Evinom rúchu sa vyváľala v posteli.

Odvaha jej nechýba! Aj keď by sa Dorith Mous zaručene uživila „len“ ako profesionálna modelka z prehliadkového móla, ona svojho kreatívneho ducha chcela posunúť do celkom inej dimenzie. Keďže skúsenosti spoza objektívu jej nechýbajú, rozhodla sa, že jej výstavné krivky nebudú vo svete umenia tabu. Nedávno tak celkom nahé telo prepožičala kolegovi a uznávanému fotografovi Mariovi Kroesovi. Dráždivým pózam sa síce nevyhla, no odhaleniu najintímnejších partií dala červenú.

Aby výsledné fotografie zanechávali umelecký dojem, dočkali sa čiernobieleho prevedenia. Rodáčka z Amsterdamu, pôsobiaca a žijúca v New Yorku, si za prostredie zvolila posteľ, v ktorej nepohrdla zapálenou cigaretou. Prednosti vystavila tak, ako jej ich nadelila príroda, no citlivú oblasť rozkroku ponechala zahalenú plachtou. Ako typická modelka sa však nevyhla tomu, že jej z niektorých uhlov nevábne vytŕčali rebrá.

Dorith má ako komplexná umelkyňa vlastnú webovú stránku a dokonca si vedie blog. Pri svojej práci však dokáže oceniť aj kolegov, s ktorými musí spolupracovať, pokiaľ chce naďalej žať úspechy vo svete modelingu. A ktorý fotograf ju najviac oslovuje? „Mám veľmi rada Terryho Richardsona. Poznala som ho už predtým, než sme spolu fotili, a to veci dosť zmenilo,“ ozrejmila blondínka zákulisné vzťahy v istom rozhovore. Aj v jej prípade tak zrejme platí, že na dosiahnutie úspechu treba predovšetkým udržiavať kontakty s úspešnými ľuďmi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu