Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Najväčšia radosť anglickej speváčky: Vďaka tomuto je šťastnejšia ako kedykoľvek predtým!

Jessie J Zobraziť galériu (14)
Jessie J (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Anglická speváčka Jessie J, ktorá v súčasnosti tvorí pár s americkým spevákom Lukeom Jamesom, tvrdí, že nikdy nebola šťastnejšia ako teraz. Dvadsaťšesťročná rodáčka z Londýna to uviedla v rozhovore pre magazín London Evening Standard.

"Cítim sa šťastnejšie ako kedykoľvek predtým. Som, kto som. Život je cesta, nemôžem si pristrihnúť krídla iba preto, že niektorí ľudia nebudú šťastní," vyjadrila sa interpretka, ktorá by podľa vlastných slov chcela byť ako jej rodičia. "Sú spolu 36 rokov. Chcem žiť až do stovky a vidieť ako rastú deti mojich detí. Chcela by som byť tou najlepšou mamou. Na rolu matky sa musíte pripraviť. Nie každá žena to chce, no je to moja voľba," dodala speváčka.

Jessie J, vlastným menom Jessica Ellen Cornish, vydala v novembri 2010 debutový singel s názvom Do It Like A Dude, ktorý sa prebojoval na druhé miesto britského singlového rebríčka. Prvý album Who You Are uviedla na trh vo februári 2011. Nahrávka sa dostala na druhú priečku v UK Charte a pochádzajú z nej aj single Price Tag (feat. B.o.B), Nobody's Perfect alebo Domino. Vlani v septembri jej vyšla druhá štúdiovka Alive so singlami Wild (feat. Big Sean a Dizzee Rascal), It's My Party a Thunder. Jej zatiaľ posledný album Sweet Talker, ktorý obsahuje single Bang Bang (feat. Ariana Grande, Nicki Minaj) a Burnin' Up (feat. 2 Chainz), uviedla na trh 13. októbra. Na konte má napríklad BRIT Award či nomináciu na Grammy. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu