Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Plastiková maniačka (61) zhodila šaty: Uff, toto sme nemuseli vidieť!

Donatella Versace Zobraziť galériu (8)
Donatella Versace (Zdroj: Instagram)

MILÁNO - Ukázala svoje staré telo! Čo si budeme nahovárať, módna dizajnérka Donatella Versace (61) nikdy nepatrila medzi krásavice. Množstvo plastických operácií a všakovakých procedúr jej na atraktivite nepridalo. Práve naopak. Avšak, blondínka o svojom zjave nemá žiadne pochybnosti. Dokazuje to napríklad fotografiou v bikinách, ktorou sa pochválila na instagrame.

Aj ona chce potešiť fanúšikov! Je celkom bežné, že prominenti sa so svojimi priaznivcami prostredníctvom sociálnych sietí delia o súkromie. Ich profily sú v týchto dňoch plné fotografií z dovolenky a hviezdne krásky neraz dostanú za fotku v bikinách pochvalu. 

Chvíle oddychu si aktuálne užíva aj jedna z dedičiek impéria Versace a módna návrhárka Donatella. Nevedno, kde preplastikovaná blondínka dovolenkuje, no na instagrame už zverejnila pár záberov.

Rozruch vyvolala najmä momentka, na ktorej Donatella pózuje v bikinách. Keďže tento rok oslávila 61. narodeniny, nepatrí už medzi mladice. Mnohí preto jej odvážne konanie kritizujú. „Je chvályhodné, že sa udržiavaš v kondícii, ale toto sme nemuseli vidieť. Takéto zábery si radšej nechaj v súkromnom albume,” znie jeden z komentárov pod fotkou. Čo na postavu preplastikovanej madam hovoríte vy?!       

Donatella Versace najskôr zverejnila decentný dovolenkový záber.
Zobraziť galériu (8)
Donatella Versace najskôr zverejnila decentný dovolenkový záber.  (Zdroj: Instagram)

Neskôr sa Donatella Versace odvážila aj na takúto fotku.
Zobraziť galériu (8)
Neskôr sa Donatella Versace odvážila aj na takúto fotku.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Donatella Versace
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu