Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Český moderátor nedá spávať susedom: Všetko pre hlasité sexuálne orgie!

Tomáš Kraus sa ocitol v nemilosti susedov pre obvinenia z príliš hlasného sexuálneho života.
Tomáš Kraus sa ocitol v nemilosti susedov pre obvinenia z príliš hlasného sexuálneho života. (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA – Majú ho v zuboch! Hoci Tomáš Kraus (38) patrí v Čechách k obľúbeným moderátorom, susedia by ho najradšej vyštvali z bytového domu. Považujú ho totiž za náruživého milenca, ktorý po nociach obšťastňuje ženu s veľmi hlasným prejavom. Pre bezsenné noci sa televízna tvár stala terčom ostrých sťažností.

Má to poriadne nahnuté! Hovorí sa, že dobrý sused je na nezaplatenie. Tí, ktorí bývajú v tom istom bytovom dome ako Tomáš Kraus, o zlatom porekadle vedia za uplynulé týždne svoje. Z bytu sa totiž v noci ozývajú hlasité výkriky pri radovánkach v spálni, čo ostatných obyvateľov oberá o spánok. Jedna zo susediek napriek moderátorovmu statusu celebrity nazbierala odvahu a verejne vyjadrila, čo si o celej záležitosti myslí.

„Vážený pane, bývam v dome od jari a bola som veľmi spokojná. Od leta ste mňa a ostatných nájomníkov v tomto dome začali štvať, pretože s partnerkou praktizujete príliš hlasité sexuálne orgie. V dome bývajú aj malé deti a „hafanie + rev“ Vašej partnerky ich aj nás ruší zo spánku,“ cituje pikantnú sťažnosť spomínanej susedky český portál Super.cz. V pokračovaní pritom nechýbajú ani šťavnaté detaily.

„Máme zavreté okná, no napriek tomu rev počujeme. Prepáčte, ale keď ste tak hluční, praktizujte sex mimo domu alebo partnerku trochu utlmte. Ľudia v tomto dome sa Vám boja niečo povedať, pretože ste VIP pracujúci v TV. Ale sme naštvaní,“ vysvetľuje pohoršená žena dôvody, pre ktoré s otvorenou kritikou tak dlho otáľala. Dotknutému moderátorovi však neostáva nič iné, len sa nad celým sporom pousmiať. Ako totiž vysvitlo, ocitol sa v ňom celkom nevinne.

„Som za úchyla, ale pritom nemám partnerku skoro tri roky. Tá siréna býva nado mnou,“ nechal sa počuť Kraus, ktorý zostáva takpovediac nad vecou. „Nie je nič krajšie ako spokojná dvojica. Aj keď do toho búšia ako Ektor do fanúšikov,“ uzavrel moderátor televízie Prima úsmevnú kauzu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu