Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slávny rocker ulovil krásnu lolitku: O 30 rokov mladšia milenka vyzerá ako jeho dcéra!

Anthony Kiedis a Helena Vestergaard napriek 30-ročnému vekovému rozdielu fungujú ako harmonická rodina. Zobraziť galériu (9)
Anthony Kiedis a Helena Vestergaard napriek 30-ročnému vekovému rozdielu fungujú ako harmonická rodina. (Zdroj: profimedia.sk)

MALIBU – Ten sa veru nezdá! Hoci Anthony Kiedis už dávnejšie prekročil prah okrúhlej päťdesiatky, po jeho boku nechýba mladučká kráska. Tou je len 21-ročná modelka Helena Vestergaard, ktorá už na prvý pohľad zaujme svojím prirodzeným pôvabom. Vďaka vekovému rozdielu troch desaťročí síce pripomína spevákovu dcéru, no ich romanca nie je žiadnym poblúznením. Neuveríte, ako dlho táto prominentná dvojica spolu randí.

Srdcu nerozkážeš! Týmto heslom sa predovšetkým vo svete šoubiznisu riadi takmer každý umelec v zrelom veku, ktorý ešte stále loví medzi mladučkými kráskami. Výnimkou nie je ani 51-ročný frontman kapely Red Hot Chili Peppers. Ten totiž už pred dvomi rokmi zbalil vtedy ešte len sladkú tínedžerku Helenu Vestergaard. Očarujúca modelka odvtedy doslova prekvitá a teší sa z rodinného života. Veď čo na tom, že má v posteli o 30 rokov staršieho milenca?

Aj keď médiá jeho láske príliš veľké šance nikdy nedávali, Anthony Kiedis nakoniec veľmi milo prekvapil. Napriek povesti búrliváka, ktorá sa tiahne s každým rockerom, sa totiž od mladej milenky nepohne ani na krok. Párik si pred pár dňami vyrazil na farmárske trhy a cestou z nich zanechával tak trochu rozpačitý dojem. Hudobník totiž držal veľkú tašku spolu so svojou polovičkou, ktorá vyzerala ako jeho dcéra. A v druhej ruke si viedol vlasatého syna bez predných zubov, ktorý z diaľky namiesto chlapca pripomínal dievča. Bláznivá rodinka je však očividne šťastná a všetkým takéto usporiadanie plne vyhovuje.

„Ja nediskriminujem podľa veku. Nedokážete ovplyvniť to, do koho za zamilujete. Obaja sme šťastní a to je dobré,“ nechala sa Helena počuť na margo svojho vzťahu s obrovským vekovým rozdielom. Napriek závistlivým rečiam v okolí tak navodzuje dojem, že medzi bežné zlatokopky rozhodne nepatrí. Nechajme sa prekvapiť, dokedy jej láska k známemu päťdesiatnikovi vydrží.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu