Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Hviezda z tínedžerského seriálu sa nekašle: Vystavila prsia na webe!

Dianna Agron nafotila pikantné zábery hore bez a o jeden z nich sa podelila prostredníctvom sociálnej siete. Zobraziť galériu (6)
Dianna Agron nafotila pikantné zábery hore bez a o jeden z nich sa podelila prostredníctvom sociálnej siete. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Odvážna! Hoci sa Dianna Agron (28) zviditeľnila ako jedna z hlavných protagonistiek muzikálového seriálu Glee, svet tínedžerov sa jej už dávno netýka. Dokazuje to aj čerstvá fotografia, ktorou blondínka provokuje na webe. Herečka sa totiž podujala na pikantný záber hore bez.

Takto sa do seriálu pre dospievajúcu mládež zrejme nevráti! Keď sa Dianna Agron v roku 2009 stala súčasťou hereckého obsadenia projektu Glee, mala už 23 rokov a strednú školu dávno za sebou. Postupne sa z jednotlivých sérií vytrácala, no tento rok sa netajila tým, že by sa v piatom pokračovaní chcela objavovať častejšie. Ktovie však, čo tvorcovia seriálu povedia na jej čerstvú fotografiu v sieti Instagram. Plavovláska na nej totiž obnažuje svoje prsia.

„Pozerám si prvé zábery z nášho fotenia,“ napísala Dianna do komentára k svojmu príspevku na spomínanej sociálnej sieti. Fotografia zachytáva hollywoodsku hviezdičku od pása nahor v Evinom rúchu. Tetovanie si síce neskryla, no svoje prednosti aspoň čiastočne podrobila cenzúre. Cez oblasť bradaviek totiž v grafickom programe umiestnila čierny obdĺžnik.

Za zvodnou fotografiou stojí umelec menom Brian Bowen Smith, ktorého Dianna vníma ako svojho dvorného fotografa. Zaujímavosťou je, že blondínka napriek blížiacej sa tridsiatke naďalej holduje divokým večierkom a nielen víkendové večery trávi ako zamladi. „Stále sa zotavujem zo soboty,“ napísala po nedávnom žúre, kedy sa jej zrejme nevstávalo z postele práve najľahšie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu