Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Britský metrosexuál provokoval na pláži nahý: Preboha, čo to má na prirodzení?

Bobby Norris šokoval na pláži úplne nahý s bizarnou ochranou v rozkroku. Zobraziť galériu (4)
Bobby Norris šokoval na pláži úplne nahý s bizarnou ochranou v rozkroku. (Zdroj: Instagram)

IBIZA – V centre pozornosti za každú cenu! Hoci Bobby Norris ešte donedávna patril medzi neznámych kaderníkov, dnes sa jeho tvár pravidelne objavuje na televíznych obrazovkách a je povedomá celej Británii. Uhladený metrosexuál preto neváhal a pri nedávnom nakrúcaní vytasil zbraň ťažkého kalibru. Na pláži sa pretŕčal v Adamovom rúchu, no nezabudol na svojráznu ochranu svojej mužskej pýchy.

Nevie, ako inak zaujať? Aj keď projekt s originálnym názvom The Only Way Is Essex (a so zaužívanou skratkou TOWIE) vznikla ako istá forma reality šou, nakoniec sa z neho vykľula telenovela s predurčenou dejovou líniou, ktorá v sebe ukrýva množstvo improvizácie od hercov. Tí boli na kastingu vybratí spomedzi celkom bežných ľudí a ich repliky sú výsledkom danej situácie. Nedávno sa nakrúcanie presunulo na Ibizu, kde si hviezdy užívali teplejšiu klímu. Najhorúcejšie bolo Bobbymu Norrisovi, ktorý sa vyzliekol celkom donaha.

Vyučený kaderník dorazil na pláž v bermudách a v tielku s veľkým nápisom Sólo umelec. Po chvíli sa však rozhodol provokovať tým, že pred kamerami obnažil svoje potetované telo. Zrejme sa však obával škodlivého UV žiarenia, a preto si prirodzenie zabalil do niečoho, čo vyzeralo ako fólia.

Na vzniknuté dráždivé fotky reagovali aj médiá, ktoré zaplavili internet kolážami. Niektoré z nich herec posunul fanúšikom prostredníctvom oficiálneho konta na Twitteri. „Predstavujem vám Bobbyho kapsičku na gule. Ďakujem za toto dielo,“ reagoval pri fotke, ktorá ho zachytáva v chúlostivých pózach. Vlasový stylista, ktorý bol pokrstený ako Bobby-Cole Norris sa v spomínanej šou drží od roku 2012 a momentálne pripravuje už štvrtú sériu. Zrejme sa mu na pľaci zapáčilo natoľko, že pre publicitu urobí naozaj čokoľvek.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu