Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Legendárna Saxana začarovala vek: Černocká (64) v mini ako školáčka!

Petra Černocká sa oblieka a pózuje ako školáčka. Zobraziť galériu (6)
Petra Černocká sa oblieka a pózuje ako školáčka.

PRAHA - Akoby bola o desaťročia mladšia! Petra Černocká (64) je známa najmä ako Saxana z filmu Dívka na koštěti. Od nakrúcania už uplynulo viac ako 40 rokov a je jasné, že hlavná predstaviteľka sa za tú dobu zmenila. Starne však naozaj veľmi pomaly a ako bežná babička rozhodne nevyzerá. Aj na nedávnej charitatívnej akcii sa objavila v krátkych šatách, v ktorých pózovala ako veselá školáčka.

Duchom večne mladá! Petra Černocká je známa speváčka, no bodovala aj ako herečka. Veď čarodejnica Saxana v jej podaní je doslova legendou. No hoci od nakrúcania uplynulo už vyše 40 rokov, brunetka stále ohuruje svojím vzhľadom. 

Petra odmieta zákroky plastickej chirurgie, napriek tomu vyzerá o desiatky rokov mladšie. A hoci je už reálne aj babičkou, na jej šatníku to nevidno. „Rozlúčila som sa s nohavicovými kostýmami. Už sa mi nezdá, že mám divné nohy, dokonca teraz na staré kolená nosím sukne, pokojne aj tie nad kolená,” vyjadrila sa pomerne nedávno pre portál doma.cz. 

A pravdivosť svojich slov potvrdila aj na nedávnom charitatívnom podujatí. Obliekla sa do šiat, ktoré dôkladne zakrývali hornú časť jej tela, no zato odhaľovali nohy. A pri pózovaní sa Černocká tvárila ako nezbedná školáčka. 64 rokov by jej v tej chvíli naozaj nikto nehádal. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu